در ابتدای این دوره، سرهنگ پاسدار «مهدی طاهرخانی» ضمن عرض خیر مقدم به اساتید و داوطلبان، طی سخنانی اظهار داشت: برای نظام جمهوری اسلامی ایران افتخار بزرگی است که مسئولین آن از بین رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس انتخاب میشوند و در این عرصه عزیزان رزمنده ما توفیقات خوبی را داشتند و عزیزانی که در جنگ و دفاع مقدس حضور نداشتند، میتوانند از تجربیات این رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس استفاده کنند.
وی افزود: امسال خوشبختانه با پیگیریهایی که بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در کشور انجام داده است، ما توفیق پیدا کردیم که کارگاه را بهصورت استانی برگزار نماییم و داوطلبان دیگر مثل گذشته بهصورت متمرکز و فشرده در دوره تربیت اساتید در تهران حضور پیدا نمیکنند و دوره را در استان برگزار میکنیم.
طاهرخانی تصریح کرد: این کارگاه استانی، با هدف آموزش و تربیت داوطلبین تدریس درس «آشنایی با دفاع مقدس» بهعنوان اولین کارگاه در استان قزوین برگزار شد که داوطلبین پس از گذراندن دورههای مختلف و قبولی در آزمون کتبی، موفق به اخذ گواهی تدریس آن میشوند.
وی به عملکرد اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در جذب اساتید و برگزاری درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاهها پرداخت و بیان کرد: تاکنون موفق شدیم 40 نفر از اساتید را بهطور مستقیم در خدمتشان باشیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد: در هر نیمسال تحصیلی نزدیک به 5000 دانشجو در مراکز
دانشگاهی استان، 2 واحد درسی «آشنایی
با دفاع مقدس» را فرا میگیرند.
در ادامه این دوره، امیر «محمد صادق سجادیان» از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس نیز در سخنانی، ضمن اشاره به نقش سازمان منافقین در براندازی انقلاب اسلامی و شروع جنگ 8 ساله و ایجاد خرابکاری و ناامنی، ترور شخصیتهای مذهبی و بمبگذاری، تشریح کرد: هدف منافقین رسیدن به مراکز شهری ایران و در نهایت تهران بود که با سرکوب شدید نیروهای ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مواجه شدند.
در ادامه این دوره، امیر «غلامحسین حق جو» یکی دیگر از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس که بهعنوان استاد در جلسه حضور داشتند به بررسی عملیات «بیتالمقدس» و تشریح مراحل آن و نیز نقش رهبری در به پیروزی رسیدن این عملیات اشاره کردند.
در بخش دیگری از این دوره، «امیر علی شهبازیان» نیز بهعنوان یکی دیگر از سخنرانان به نقش هوانیروز و یگانهای هوایی در ابتدای جنگ و اواخر آن اشاره و در ادامه نقش فرماندهان هوانیروز و نیروی هوایی در عملیات مختلف را تشریح کرد.
سردار «محمود شاعری» از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس، یکی دیگر از سخنرانان این کارگاه بود که در خصوص کردستان و نقش افراد منافق، دموکرات و کومله در به شهادت رساندن نیروهای مردمی و پاسداران و نیز به عملیات گردان جند الله در منطقه غرب و کردستان پرداخت.
انتهای پیام/