پلیس فتا هشدار داد:

ارسال تصاویر در فضای مجازی بی خطر نیست

پلیس فتا اردبیل ضمن ارایه توصیه هایی به خانواده در ارتباط با نظارت بر روی فرزندانشان در هنگام استفاده از اینترنت ؛ تصریح کرد : ارسال تصاویر در فضای مجازی و به صورت آنلاین شده به ظاهر بی خطر است؛ اما اغلب یک کلید راهنمای مهم برای افراد شیاد است.
کد خبر: ۲۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲ - 10August 2014

ارسال تصاویر در فضای مجازی بی خطر نیست

به گزارش خبرنگار انتظامی " دفاع پرس "، دانستن اینکه بچه ها در فضای مجازی از کجا سر در می آورند کار بسیار دشواری است. اما والدین باید به این نکته آگاه باشند که این مساله پر اهمیتی است هر چند کنترل این قضیه کار زمان بری می باشد. کودکان را باید طوری تشویق کرد که خود را نسبت به مکان های نا امن آگاه کرده و به آنها علامت های مهم برای توقف فعالیت در دنیای مجازی را آموزش داد.


براساس مطالعات و بررسی های صورت گرفته در این زمینه ، کودکان از سن 9 سالگی به بعد در دنیای مجازی کنجکاوی بیشتری داشته و با تهدید های بیشتری مواجه هستند و به طور حتم بچه ها به اندازه ی پدر و مادرشان آگاهی ندارند و خیلی بیشتر از آنها در معرض خطر می باشند. بهترین راه برای محافظت از بچه های شما در محیط مجازی این است که راههای ارتباطی با آنها را باز نگه دارید و در مورد خطرات احتمالی با آنها صحبت کنید و به آنها بگویید هر وقت که در هفت موقعیت زیر قرار گرفتند باید فعالیت خود را متوقف کرده و به شما مراجعه کنند .


- زمانی که از سایتی بازدید می کنند که اطلاعات مالی نظیر شماره حساب بانکی یا کارت اعتباری را میخواهد باید دقت کنند چون بعضی از سایت ها میخواهند از طریق فرزندان اطلاعات بانکی و مالی افراد را به دست آورده و آنها را وسیله ای برای دست یافتن به مقاصد شوم خود قراردهند .


- زمانی که ازسایتی بازدید میکنند که اطلاعاتی نظیرآدرس منزل، اسم و فامیل و آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن و شماره تأمین اجتماعی را میخواهند. باید مراقب باشند این اطلاعات برای شرکت هایی که میخواهند محصولات خود را برای آنها تبلیغ کنند و یا می خواهند هویت شخص را در محیط مجازی دزدیده و غارت کنند، بسیار با ارزش است؛ پس باید به این موضوع آگاه باشند و این اطلاعات را در دسترس اینگونه سایت ها قرارندهند .


- شخصی که آنها او را نمیشناسند و برای آنها تصاویر نامناسب می فرستد یا در ارتباط با آنها از زبانی نامناسب استفاده می کند یا می خواهد ملاقاتی داشته باشد؛ خطرناک بوده و باید با احتیاط بیشتری با این گونه افراد برخورد کنند.


- زمانی که میخواهند تصاویر خود را در فضای مجازی ارسال کنند؛ ارسال تصاویر در فضای مجازی و به صورت آنلاین به ظاهرمی تواند بی خطر باشد، اما اغلب یک کلید راهنمای مهم برای افراد شیاد می باشد.


- نسبت به سایت ها و شبکه های اجتماعی یا پیام الکترونیکی متعددی که دریافت میکنند هوشیار تر باشند، مزاحمت در فضای مجازی تنها یک شوخی بی ضرر نیست، به فرزندان خود بگویید در زمانی که تعداد این پیام ها زیاد شد حتما شما را در جریان بگذارند.


- در شبکه های اجتماعی اگر از شخصی که نمی شناسند پیام دوستی دریافت کنند باید با هوشیاری بیشتری عمل کرده زیرا در فضای مجازی دوست شدن با شخصی که در دنیای واقعی اورا نمی شناسند مانند باز کردن درب ، برای انواع تهدیدها از جمله هکرها است .


- در زمانی که فرزندان شما می خواهند خدمات رایگان از دنیای مجازی، مانند آهنگ های رایگان، زنگ تلفن همراه یا پیامهای نوشتاری طنز رایگان دریافت نمایند، مطلع باشند که اینگونه خدمات همواره هیچ هزینه ای نداشته؛ اما اگر در مواردی بعضی سایت هابرای ارائه اینگونه خدمات از آنها شماره حساب خواست؛ در این صورت باید آنان شما را در جریان بگذارند.

انتهای پیام/
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار