رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی:
جشنواره ملی خاطرهنویسی با موضوع سرلشکر شهید همدانی برگزار میشود
علیاصغر عزیزی گفت: جشنواره ملی خاطرهنویسی ویژه سرلشکر شهید حسین همدانی با هدف دستیابی حداکثری به خاطرات این شهید گرانقدر و ایجاد گنجینهای مکتوب و کارآمد در موضوعهای جهاد و اخلاق برگزار میشود.
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، علیاصغر عزیزی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بنیاد فرهنگی شهید همدانی ساختاری متشکل از هیئت امنا دارد که افراد حقیقی و حقوقی نظیر نماینده ولیفقیه در استان، استاندار و تعدادی از ادارهها عضو این هیئت امنا هستند.
وی افزود: وزارت ارشاد، بنیاد شهید، شهرداری و صداوسیما از ادارههای عضو در هیئتامنا هستند که وظیفه آنها سیاستگذاری برای بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی است.
عزیزی با بیان اینکه در اساسنامه چهار هدف کلی برای بنیاد شهید همدانی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: دستیابی حداکثری به خاطرات مرتبط با شهید همدانی از کودکی تا شهادت، ایجاد گنجینهای مکتوب و کارآمد در موضوعات جهادی، اجتماعی، اخلاقی، ارائه الگوی جهادی برای اقشار مختلف جامعه و تولید محصولات متنوع ادبی و هنری بر اساس خاطرات گردآوری شده چهار هدف راهاندازی این بنیاد است.
رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی تأکید کرد: نشر ارزشهای دفاع مقدس و ترویج فرهنگ دوران دفاع مقدس و ارتقای سطح دانش، بینش و معرفی شخصیت مدیری فرهنگی و سیاسی سرلشکر شهید همدانی در داخل و خارج از کشور از دیگر اهداف بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی است.
عزیزی با تأکید بر اینکه این مؤسسه به دنبال جمعآوری ابعاد شخصیتی شهید همدانی به عنوان فردی که میتواند در سطوح مختلف جامعه الگو باشد است، گفت: هدف بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی این است که مرجعی برای ابعاد وجودی شهید همدانی باشد تا علاقهمندان به شناخت شخصیت این شهید بزرگوار به این موسسه مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره ملی خاطرهنویسی ویژه شهید همدانی از جمله برنامههای بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی است، تصریح کرد: این جشنواره با حضور و همکاری سازمانهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای انقلاب، بسیج مستضعفین، سپاه محمد رسولالله(ص)، سپاه انصارالحسین (ع) همدان، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، بنیاد شهید و بسیج هنرمندان برگزار میشود.
رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی با بیان اینکه اقدامات ابتدایی این جشنواره از پایان سال گذشته شروع شده است، اظهار داشت: اقدامات رسمی و تبلیغات این جشنواره از ابتدای تابستان امسال آغاز شده است.
عزیزی تأکید کرد: موضوعات فراخوان این جشنواره جمعآوری و ارائه خاطرات کودکی و نوجوانی، مبارزه قبل از انقلاب تا پیروزی انقلاب، حضور در صحنههای مبارزه با کردستان، دوران هشت سال دفاع مقدس، مقابله با فتنه در سالهای 78 و 88، حضور موثر در نبرد با تکفیریها در سوریه و سایر ابعاد شخصیتی شهید همدانی است.
وی تصریح کرد: دستیابی حداکثری به خاطرات سرلشکر شهید همدانی، ایجاد گنجینهای مکتوب و کارآمد در موضوعهای جهاد، اخلاق و اجتماعی، ارائه الگوی جهادی به اقشار مختلف جامعه و تولید محصولات متنوع ادبی و هنری مبتنی بر خاطرات گردآوری شده از اهداف برگزاری این جشنواره است.
رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی با اشاره به اینکه بهترین نحو ارسال آثار از طریق سایت جشنواره و پر کردن فایل مشخصات و ثبتنام در جشنواره است، گفت: علاقهمندان میتوانند آثار خود را در غالب متن تایپ شده، خاطره ضبط شده یا فیلم به سایت جشنواره ارسال کنند.
عزیزی با بیان اینکه افراد میتوانند آثار و خاطرات خود را از سرلشکر شهید همدانی را به سایت WWW.HABIBEHARAM.NET ارسال کنند، عنوان کرد: از دیگر روشهای ارسال آثار به جشنواره ارسال آن برای ادمین کانال TELEgram.me/habibharam است.
وی بیان کرد: این جشنواره در دو بخش کلی برگزار میشود که به نفرات اول تا سوم هدایای نقدی، تندیس و لوح جشنواره اعطا میشود و به 10 خاطره برگزیده بخش مقاومت نیز هدیه نقدی و تندیس و لوح اعطا میشود.
رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی با اشاره به اینکه شهید همدانی در چهار استان گیلان، همدان، کرمانشاه و تهران حضور گستردهای داشتند، افزود: هفته گذشته 5 اثر از اصفهان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
عزیزی با بیان اینکه بخش ویژه جشنواره مختص محور مقاومت است، گفت: در محور مقاومت سوریه نیز افرادی مشغول به جمعآوری خاطرات سرلشکر شهید همدانی هستند.
وی با تأکید بر اینکه از پخش تیزر در رسانه ملی از جمله روشهای فراخوان و تبلیغ جشنواره است، تصریح کرد: در این راستا تبلیغات در فضاهای مجازی نیز به صورت گسترده و توسط بروشور و پوستر انجام میشود.
رئیس بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا پایان مهرماه است، اظهار داشت: اختتامیه این جشنواره در دیماه امسال برگزار میشود.
عزیزی ساماندهی مزار شهید همدانی را از جمله اقدامات بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی دانست و گفت: برگزاری سالگردهای شهید همدانی، مشارکت در برگزاری کنگره سراسری شعر مدافعان حرم با محوریت سردار شهید همدانی، راهاندازی دفتر جمعآوری آثار این شهید در گیلان، برگزاری مراسم نکوداشت همسر شهید همدانی و رونمایی از کتاب خداحافظ سالار از جمله اقدامات است.
وی با بیان اینکه راهاندازی سایت حبیب حرم از دیگر اقدامات بنیاد فرهنگی و هنری شهید همدانی است، اظهار داشت: این بنیاد نسبت به تولید سرود ویژه مدافعان حرم و پیادهسازی تعدادی از خاطرات جمعآوری شده اقدام کرده است.