حجت الاسلام بهرامی:
امر به معروف و نهی از منكر سلسله مراتب نمیشناسد
رئيس سازمان عقيدتی سياسی نيروی انتظامی بر ضرورت توجه و اهتمام جدی برای بهرهمندی از قرآن و فريضه امر به معروف و نهی از منكر تاكيد كرد.
به گزارش گروه اجتماعی
دفاع پرس، حجت الاسلام و المسلمین «ابوتراب بهرامی» رئيس سازمان عقيدتی سياسی نيروی انتظامی در مراسم تجليل از چهرههای برتر قرآنی و فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منكر ضمن تبرک دهه کرامت گفت: در دو موضوع قرآن و امر به معروف و نهی از منكر بايد توجه جدی و ويژهای داشته باشيم.
وی ادامه داد: پيغمبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) در حديثی میفرمايند: من نسبت به پنج چيز نگرانم. اول، اين كه دين كم رنگ و خفيف شود، پس ما نبايد بگذاريم دين كم رنگ شود و در همه امور، دين بايد ملاک باشد و سبک زندگیمان بايد دينی بوده و از آن استفاده كنيم. دوم، خواری است. سوم، قطع رحم و به هم خوردن روابط خانوادگی افراد، چهارم، قرآن وسيله غنا و آواز شود پس نبايد در عمل و نه فهم قرآن وسيله آواز باشد و پنجم، كسانی را جلو بيندازيم و كسانی رياست را بر عهده بگيرند كه دين نداشته باشند.
حجت الاسلام بهرامی افزود: آموزش در هر رشته از قرآن را بايد مقصد اعلی خود قرار دهيم. قرآن بايد پر رنگترين وسيله زندگی ما باشد، پس سعی كنيم هر روز قرآن بخوانيم و تلاوت با فهم و درس و پند گرفتن از اين آيات الهی را مد نظر قرار دهيم.
رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا تاكيد كرد: نكته ديگر در بحث توجه به قرآن، فرمايش پيامبر گرامی اسلام (ص) خطاب به جوانانی است كه میفرمايند: «من بخشی از قرآن را میخوانم و هركس تحت تاثير اين آيات قرار گرفت و متحول شد اهل بهشت است». حضرت رسول اكرم (ص) آياتی از سورهای را خواندند (آنان كه كافر شدند، سوق داده به جهنم و...)، همه افراد گريه كردند به جز يک جوان و آن جوان خيلی متاثر شد و گفت، من بهشتی نيستم. پيغمبر گرامی اسلام (ص) ديدند او خيلی منقلب شده بنابراين بار ديگر آياتی را خواندند و همه گريه كردند و پيامبر اسلام وعده بهشت به آن جوان نيز داد.
حجت الاسلام بهرامی در بخش ديگری از سخنان خود به اهميت امر به معروف و نهی از منكر اشاره كرد و گفت: امر به معروف و نهی از منكر بنا به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی دو واجب فراموش شده است. خداوند میفرمايد برخی از زنان و مردان مومن بر ديگران ولايت دارند، اگر ولايت نسبت به هم داشته باشيم پس میتوانيم امر به معروف كنيم و در وهله اول خدا و بعد پيامبر اسلام و در مرحله سوم ائمه اطهار (ع) ولايت دارند و حق امر به معروف و نهی از منكر در مرحله چهارم ولايت فقيه و بعد از موارد فوق هيچ كس بر كس ديگری ولايت ندارد مگر دين مورد تعرض قرار گيرد و آنجا است كه بايد تذكر داد.
رئيس سازمان عقيدتی سياسی نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران خاطرنشان كرد: با توجه به اين حساسيتها و اهتمام جدی برای امر به معروف و نهی از منكر ضروری است توجه كنيم كه خداوند ما را مكلف به اين فريضههای مهم كرده است.
حجت الاسلام بهرامی گفت: اسلام همه ما را چه در لباس روحانيت و چه در هر شغل و منصب و جايگاه و زن و مرد مكلف كرده كه اگر ديديد جايی به دين خدا تعرض شد، حق داريد امر به معروف كنيد و نه تنها نيروی انتظامی بلكه هر ارگان و فردی بايد اين كار را انجام بدهد و اگر ناامنی ايجاد كردند شما بايد دفاع كنيد، چون اين كار بر ما واجب است.
رئيس سازمان عقيدتی سياسی نيروی انتظامی گفت: امر به معروف و نهی از منكر سلسله مراتب ندارد، هركس اين كار را خدايی انجام دهد تكليف خود را عمل كرده و هركس میتواند امر به معروف و نهی از منكر كند.