رمضانی در گفت‌وگو با دفاع پرس:

مهمترین جرایم سایبری در کمتر از یک ساعت رخ می‌دهد/ ارتباط آنلاین پلیس ایران با 160 کشور جهان

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا گفت: مهمترین و سریع‌ترین جرایم سایبری در کمتر از یک ساعت رخ می‌دهد که این امر نشان‌دهنده لزوم برخورد هماهنگ تمامی کشورها با جرایم سایبری است.
کد خبر: ۲۵۱۰۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸ - 05August 2017
مهمترین و سریع‌ترین جرایم سایبری در کم‌تر از 1 ساعت رخ می‌دهد/ ارتباط انلاین پلیس فتای ایران با 160 کشور جهان

سرهنگ «حسین رمضانی» معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، در خصوص همکاری پلیس فتای ایران با سایر کشورها در مبارزه با جرایم سایبری اظهار داشت: مهمترین چالش امروز جهان موضوع امنیت فضای سایبر است و تمام کشورهای دنیا برای تامین امنیت فضای سایبر خودشان در حال سرمایه‌گذاری هستند و زیرساخت‌هایشان را تقویت می‌کنند.

وی ادامه داد: امروزه چالش بزرگی که در دنیا وجود دارد و باعث عدم واکنش سریع به جرایم سایبری می‌شود، موضوع نبود یک تفاهم‌نامه و یا نظام حقوقی منسجم در سطح بین الملل است. اگر یک قانون و یک نظام حقوقی مشخص وجود داشته باشد تا همه کشورها از آن تبعیت کنند، قطعا تمامی کشورها در مقابل جرایم سایبری مسئول خواهند بود و با یکدیگر همکاری بیشتری خواهند داشت.

رمضانی با بیان اینکه متاسفانه قانون مشخصی برای مبارزه با جرایم سایبری در بین کشورها وجود ندارد، گفت: دولت‌ها در جهان با یک بی‌مسئولیتی در مقابل جرایم سایبری فرا ملی مسیر را طی می‌کنند و امیدواریم سازمان اینترپل و سازمان ملل یک قانون و نظمی در جهت مبارزه با جرایم سایبری در بین کشورها به وجود آورند.

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا در خصوص همکاری پلیس فتا ایران با دیگر کشورها برای مبارزه با جرایم سایبری افزود: پلیس سایبر ایران مهمترین و بهترین ابزار را توسعه و تقویت همکاری‌های دوجانبه در سطح منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای می‌داند و بر همین اساس برنامه‌ریزی‌ها و زیر ساخت‌های اساسی در پلیس فتا به وجود آمده و در همین راستا پلیس فتای ایران عضو اصلی مرکز جرایم سایبری سازمان اینترپل در سطح جهان است و نیروی فتای ایران به این مرکز اعزام شده و مستقر است. همچنین عضو مرکز جرایم سایبری اتحادیه اروپا هستیم و از ظرفیت‌های سازمان‌های بین المللی در جهت مبارزه با جرایم سایبری استفاده می‌کنیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: پلیس فتای ایران از طریق افسران تماس سایبری با بیش از 160 کشور جهان ارتباط آنلاین دارد. همچنین ساز و کار جدیدی در حال طراحی است تا کشورها طبق یک پلت‌فرم محرمانه بتوانند به صورت 24 ساعته در طول هفته با یکدیگر در ارتباط باشند.

وی در ادامه گفت: مهمترین مسئله در پی‌جویی جرایم سایبری واکنش سریع است؛ چرا که مهمترین و سریع‌ترین جرایم سایبری در کمتر از 1 ساعت رخ می‌دهد و مجرمین حرفه‌ای می‌توانند ادله دیجیتال خودشان را از بین ببرند و چاره‌ای نیست جز اینکه در عین واحد پلیس‌های سایبری، سازمان‌های بین المللی، ارائه دهندگان خدمات بین المللی به ویژه شبکه‌های اجتماعی موبایل پایه و شرکت‌هایی که در ارائه خدمات گوگل، یوتیوب و مایکروسافت هستند، در کنار یکدیگر قرار بگیرند و با یک عزم جهانی در مقابل جرایم سایبری ایستادگی کنند.

انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها