به گزارش دفاع پرس از زنجان، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان با فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال غرب کشور دیدار کرد.در این دیدار سرهنگ پاسدار علی مهدیخانی با بیان اینکه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان زنجان در راستای ترویج، توسعه و نشر فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس انجام وظیفه می نماید، تصریح کرد: تلاش می کنیم تا فرهنگ غنی دفاع مقدس به نسل آینده و جوان انتقال یابد که یکی از راه های انتقال این فرهنگ احداث مراکز فرهنگی و یادمان های شهدا است.
مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس زنجان با اشاره به روند ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس در این استان، اظهار داشت: برای احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان نیاز می باشد تا همه دستگاه ها پای کار بیایند و فرماندهان و پیشکسوتان استان نیز در این راه ما را یاری نمایند.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ساختمان مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان، افزود: اعتبارات ارسالی از مرکز باعث شده تا پروژه پیشرفت فیزیکی داشته باشد.
مهدیخانی همچنین گزارشی از روند پیگیری، تشییع و تدفین پیکرهای مطهر شهدای گمنام در استان ارائه نمود و تصریح کرد: بعد از تدفین پیکر های مطهر شهدا نیاز می باشد المان و یادمانی جهت ارج نهادن به مقام شامخ شهدا احداث گردد که این امر نیز نیاز به مساعدت اعتباری استان دارد.