روایتی از آشوبهای دل در اسارت/ بازی رسانهای دختر صدام با اسرا
دختر صدامحسین گلهای سفید که نشان از صلح داشت بین ما پخش کرد که همگی نشان از نقشه شوم دشمنان بود.
به گزارش دفاع پرس از زنجان، آزاده سرافراز اسلام «ابوالفضل محمدی» که در سال 61 در عملیات بیت المقدس به اسارت درآمده بود، خاطرهای کوتاه از دوران اسارت خود را بازگو کرد، که در ادامه میخوانید:
پس از آتشبس ما را به کربلا بردند، اسرا میگفتند که نرویم، دشمن نقشهای دارد. تصمیم گرفتیم با این فرصت به دست آمده هم زیارت امام حسین (ع) برویم و اجازه ندهیم تبلیغات نادرستی علیه کشورمان انجام دهند.
رفتنمان بر شروطی استوار شد، بدون دوربین و فیلمبرداری حاضر به رفتن هستیم. بالاخره عازم کربلا شدیم داخل ضریح پر از ته سیگار و خاک بود، کربلا از وضعیت نامناسبی برخوردار بود. خوشحال از زیارت کربلا بودیم، اما دیدن این صحنهها برایمان دردناک بود.
با تحمل و صبوری مشکلات توانستیم در جنگ پیروز شویم و امروز بر سایه امنیت که متاثر از حضور کشورمان در منطقه است، باعث شده تا مسلمین با کمال آرامش به زیارت بروند.
صدام به همراه دختر 8 ساله خودش وارد مجلس شد، دلمان پر از آشوب بود، لحظهای از خودمان بدمان آمد که چرا این اتفاق افتاده، ما برای جنگ آمدهایم نه اینکه الان در مقابل صدام که مسبب جنگ و خونریزی بود بنشینیم، دختر صدام گلهای سفید که نشان از صلح داشت بین ما پخش کرد که همگی نشان از نقشه شوم دشمنان بود.
انتهای پیام/
