این رادار با هدف ایجاد یک رادار زمینی برد کوتاه قابل حمل توسط نفر طراحی و ساخته شد؛ برد آشکارسازی این رادار جمع و جور برای انسان 4.5 کیلومتر، برای خودرو 8 کیلومتر و برای بالگردها 6 تا 8 کیلومتر است.
بیشینه خطای طارق در برد 50 متر و در زاویه سمت، چهار درجه است؛ همچنین آنتن آن از نوع میکرواستریپ آرایهای بوده و بیشترین مقدار توان برای فرستنده تنها به 10 وات میرسد.
این رادار در باند ایکس کار کرده و بازه سرعت شیئ قابل ردگیری توسط آن بین 3 تا 20 کیلومتر بر ساعت معدل 83 سانتیمتر بر ثانیه(نزدیک به سرعت راه رفتن انسان) تا 55.6 متر بر ثانیه است.
بنابر این «طارق» هم میتواند به شبکه راداری کشور متصل شده و هم از راه دور کنترل شود؛ علاوه براین میتوان از «طارق» در سامانههای کنترل آتش نیز استفاده کرد.
جرم کل مجموعه این رادار شامل آنتن، سه پایه و سامانه پردازشگر کمتر از 30 کیلوگرم است که حمل آن را توسط یک تا 2 نفر ممکن میسازد.
این سامانه برای اولین بار در همایش سیستمهای راداری که سال 91 در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد، به نمایش درآمد و اکنون در«قلمون» لبنان توسط حزب الله لبنان و «السخنه» سوریه توسط لشکر فاطمیون مورد استفاده قرار گرفته است.
انتهای پیام/231