سردار اشتری در گفت‌وگو با دفاع پرس:

نیروی انتظامی به دنبال رعایت قانون در جامعه است

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه این نیرو به دنبال رعایت قانون در جامعه است، گفت: هر کس که قانون را رعایت کند، پلیس در خدمت اوست و با او با مهربانی برخورد خواهد کرد و هر کس که قانون را رعایت نکند، با او برخورد می‌شود.
کد خبر: ۲۵۴۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷ - 29August 2017
نیروی انتظامی به دنبال رعایت قانون در جامعه استسردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، درباره تجمع سارقان، توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر در حاشیه شهرها اظهار داشت: به طور قطع نیروی انتظامی با این افراد برخورد خواهد کرد.
 
وی افزود: برای نیروی انتظامی فرقی ندارد که فرد از کجا آمده است، در کجا سکونت دارد و یا اینکه از چه قومیت و خانواده‌ای است؛ پلیس با تخطی‌گران برخوردی قاطعانه خواهد داشت.
 
سردار اشتری با تاکید بر اینکه مهمترین موضوع برای نیروی انتظامی رعایت قانون و قانون‌مداری است، گفت: هر کس که قانون را رعایت کند، نیروی انتظامی در خدمت اوست و با مهربانی با او برخورد می‌کند؛ اما اگر کسی از قانون تخطی کند نیروی انتظامی طبق مقررات با او برخورد خواهد کرد.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار