مهمترین محور این تفاهمنامه 5 ماده ای استفاده از توانمندی های علمی، پژوهشی و فرهنگی طرفین و توسعه همکاری های فی مابین در حوزه نشر و ترویج آثار و ارزشهای دفاع مقدس است.
حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار مدیرعامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی در این جلسه اظهار داشت: حفظ و نشر آثار بیداری اسلامی و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در دستور کار ما قرار گرفته است.
این مسئول افزود: ورود بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس به مقوله هایی همچون دفاع مقدس فرایندی تحقیقی و پژوهشی خواهد داشت.
وی با اعلام آمادگی بنیاد پزوهشهای اسلامی در خصوص فعالیت در جهت ترویج معارف دفاع مقدس خاطرنشان کرد: تولیت آستان قدس رضوی عنایت و تأکید ویژه ای به مباحثی همچون دفاع مقدس دارد که امیدواریم بتوانیم وظیفه خود را به بهترین نحو انجام دهیم.
سرتیپ پاسدار اکبر نجاتی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته و در حال انجام اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان ابراز داشت: ضرورت و نیاز جامعه ما الگو قرار دادن سیره عملی شهدا است و اگر امروز در جامعه شاهد ناهنجاری های اجتماعی هستیم علت آن فاصله گرفتن از فرهنگ دفاع مقدس است.
سردار نجاتی در ادامه با اشاره به ضرورت ثبت و ضبط خاطرات دفاع مقدس گفت: مرکز فرهنگی خراسان رضوی در یکی از بهترین نقاط شهر مشهد در حال احداث است و بهترین محتوایی که می تواند این مرکز را برای زائران داخلی و خارجی و مجاورین جذاب کند و آنها را با فرهنگ دفاع مقدس آشنا کند خاطرات و وقایعی است که توسط جامعه ایثارگری استان به رشته تحریر در خواهد آمد.
مشارکت در تهیه، تدوین و چاپ دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی، مشارکت در تدوین و تألیف کتب و آثار ادبی دفاع مقدس، مشارکت در تهیه متون آموزشی و کمک آموزشی دفاع مقدس جهت استفاده در مدارس و دانشگاه ها و طلاب و روحانیون، ارائه متون - محتوا و اسناد در خصوص نقش خراسان در دفاع مقدس ارائه شیوه نامه اصول و دستورالعمل های تخصصی تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس از بندهای این تفاهمنامه است.
به گزارش دفاع پرس، این تفاهمنامه در قالب 5 ماده و 13 بند و 1 تبصره در راستای مستندسازی، نشر و تبیین دستاوردهای دفاع مقدس به امضا رسید.