رئیس ستاد اقامه نماز کشور:
دانشجویان در زمان حضور در دانشگاهها مهارتهای لازم را فرا بگیرند
«حجتالاسلام قرائتی» گفت: دانشجویان باید در زمان تحصیل در دانشگاهها از همان ابتدای تحصیل دارای مهارتهای لازم برای اشتغال شوند.
به گزارش گروه سایر رسانههای
دفاع پرس، «حجتالاسلام محسن قرائتی»، رئیس ستاد اقامه نماز کشور عصر امروز در ضیافت آموزشی فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کشور به میزبانی دانشگاه آزاد نجفآباد اظهار داشت: ارزش علم به گونهای است که بر روی اشرف مخلوقات و حتی پستترین مخلوقات نیز تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: فراگرفتن برخی از مطالب نه تنها سودی ندارد بلکه سبب شکوفایی نیز نخواهد شد و منفعتی نیز ندارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به آیهای از قرآن کریم گفت: خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید: وَ ما أُوتیتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلاَّ قَلیلاً، که بر اساس این آیه اگر تمام دانشهای بشری جمع شود، باز هم علم بشری دچار کمبود است، و اگر همین علم کم، نافع باشد آنگاه تمام مشکلات برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه آنچه در جامعه علمی امروز سبب ایجاد مشکل در زمینه اشتغال شده است، نافع نبودن علم یا همان نبود مهارت و تخصص در کنار علمآموزی است، بیان کرد: طرح ارائه شده توسط دولت برای اشتغالزایی که دانشجوی لیسانس پس از 6 ماه مهارتآموزی شاغل شود، همانند خربزه بیمزهای است که بخواهیم شیرینش کنیم.
قرائتی تاکید کرد: بایستی دانشجویان در زمان تحصیل در دانشگاهها از همان ابتدای تحصیل دارای مهارتهای لازم برای اشتغال شوند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: علمآموزی بایستی از نشانههای الهی آموخته شود و اگر امور با کارشناسی و تخصص همراه شود، فایده و استفاده مطلوب را خواهد داشت و اخذ مدارک تحصیلی بدون تخصص و مهارت، فایدهای جز هدر دادن عمر نخواهد داشت.
وی با اشاره به معضلات نظام آموزشی گفت: برگزاری سمینارهایی با هزینههای گزاف، خودباختگی و بی هویتی جوانان و بیکاری خیل عظیمی از دانشجویان، دانش آموزان و فرهنگیان خسارتهای جبران ناپذیری را به بدنه نظام آموزشی وارد میکند.
قرائتی با بیان اینکه نظام آموزشی نیازمند تحول در زمینه بارور شدن علم در کنار تخصص و مهارت است تصریح کرد: برای رسیدن به این تحول حضور چند فرد جسور لازم است و این در حالی است که با حضور افراد متین نظام آموزشی دچار تحول نخواهد شد.
منبع: تسنیم