منصور ارضی:

محرم امسال با خواندن روضه و شعر فرهنگ جهاد و شهادت‌ را زنده نگه داریم

کی از مداحان معروف کشور با اشاره به اینکه محرم امسال مصادف با هفته دفاع مقدس است، گفت: امسال باید با روضه و شعر در زمینه جهاد و شهادت‌طلبی و زنده کردن شهادت، حرف خدا را زنده نگه داریم.
کد خبر: ۲۵۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ - 07September 2017

محرم امسال با خواندن روضه و شعر فرهنگ جهاد و شهادت‌ را زنده نگه داریمبه گزارش دفاع پرس از مازندران، «منصور ارضی» یکی از مداحان معروف کشور در همایش مداحان و شاعران مازندران، اظهار داشت: شاعر و خوانندگان اهل بیت (ع) می‌توانند با آماده‌سازی زیربنای شعر در چهارچوب اعتقادی علاوه بر مؤثرتر کردن اثربخشی شعر در روح و جان اعتقادی مردم از عوامل موثر در زمینه سازی دوری از گناه باشند.

وی با بیان اینکه هیأت‌ها و محافل با اشعار زیبا دارای هیبت می‌شوند، اضافه کرد: این مهم محبت به ائمه را در دل‌ها زنده می‌کند.

ارضی یادآور شد: شعرا نیز باید شعر سروده شده را به علما و اساتید ماهر ارائه دهند بعد اگر در چهارچوب اعتقادی قرار داشت با خواندن آن موافقت شود.

وی با اشاره به اینکه حریم هیأت مهم‌ترین بُعد جالب توجه برای شاعران و خوانندگان است، افزود: شاعر با توسل به مناجات و زیارت و ادعیه می‌تواند به توهم‌ها و خیالات خود مسلط شده در نتیجه آنچه نذر دین است را از آنچه نیست جدا می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه شاعران در سرودن، نگارش و متون شعر توجه کنند، خاطرنشان کرد: شاعران باید در سرودن اشعار به این مهم توجه کنند، چرا که هر آنچه بگویند را مداحان و خوانندگان می‌خوانند پس دقت در سرودن و نگارش و متون شعر بسیار مهم است.

این مداح اهل بیت با اعلام اینکه در حال حاضر توجه بسیار کمی به ارکان فروع دین از جمله فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌شود، تصریح کرد: همان‌گونه که یک سربریده توانست روضه امام حسین (ع) را به تصویر بکشاند به طوری‌که دل تمام عالم حتی انسان‌های کافر به درد آمد که دلیلش اخلاص بود و بس! در نتیجه شاعران و خوانندگان نیز باید بتوانند یادآور یاد و نام شهدا بوده نه اینکه به دنبال کسب شهرت و یارکشی در هیأت‌ها باشند.

ارضی با اشاره به اینکه محرم امسال مصادف با هفته دفاع مقدس است، گفت: امسال باید با روضه و شعر در زمینه جهاد و شهادت‌طلبی و زنده کردن شهادت، حرف خدا را زنده نگه داریم.

وی اظهار کرد: همچنین با توجه به اینکه هیچ روضه‌ای اشتباه نیست و این از واقعیت‌هایی است که هیچ شک و شبهه‌ای در آن نمی‌رود ولی باید نوحه باید روحیه شهادت‌طلبانه را در جوانان بیدار کند که هیأت‌ها باید زمینه فرهنگ‌سازی را آماده کنند.

این مداح اهل بیت با تأکید بر اینکه مراقبت از نفس بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم می‌توان با رجوع به عالم در مورد حل مشکل به وجود آمده مشورت گرفته و مشکل را رفع کنیم.

ارضی با اشاره به اینکه تعریف نوکری امام حسین (ع) باید مورد بازخوانی قرار گیرد، افزود: عرضه کردن دین به مردم و رجوع به عالم باید در اولویت قرار گیرد.

این مداح اهل بیت با اعلام اینکه دور شدن از شهرت شاعر و مداح را از آسیب و فساد دور نگه می‌دارد، گفت: بنده خوب خدا بودن بهترین شهرت است که هر چه فرد در این جایگاه کوچک‌تر باشد بیشتر مورد ارج و قرب خدا و برکات شهدا قرار می‌گیرد.

ارضی با تأکید بر تحکیم هیأت‌های هفتگی و محلی و مستقل بودن در یک شهر، خاطرنشان کرد: هیأت‌ها باید نسبت به جذب جوانان اقدام کنند چرا که امام حسین (ع) از عامه مردم دعوت می‌کرد و شعرا و مداحان هم به‌عنوان مامور در این راه وظیفه جذب و هدایت دارند تا جایی ‌که جوان را به مرز توبه و سپس قبولی توبه بکشانند.

این مداح اهل بیت با اشاره به اینکه واکسیناسیون جامعه در دستان خواننده است، افزود: این در چهارچوب به روز بودن روضه‌ها و خوانندگی مطرح است؛ در دنیایی که کشتار افراد بی‌گناه به سادگی انجام می‌شود و حقوق شهدا و جانبازان و مردان جنگ به راحتی پایمال می‌شود باید گفت که دروغ و تزویر جای تدبیر را نمی‌گیرد.

ارضی در پایان گفت: امام حسین (ع) سرش را به راحتی از دست نداد و بالای نیزه‌ها قرار نداد بلکه خدا جایگاه او را بالا و والا شمرده است، خواننده باید با خواندن روضه به گونه‌ای مطابق با مشکلات جامعه و رفع آن در دل‌ها جا باز کرده و آنها را خدایی کند.

انتهای پیام/


نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار