دبیر شورای عالی فرهنگی کشور:

کاهش جمعیت یک استراتژی در جنگ نرم است

دبیر شورای عالی فرهنگی کشور، با اشاره به اینکه، یکی از اهرم های قدرت کشورها، جمعیت است، گفت: کاهش جمعیت یک استراتژی در موضوعات جنگ نرم است بنابراین شاهدیم که در غرب تشویق به فرزند آوری اما در کشورهای جنوبی توصیه به کنترل جمعیت می کنند و یا جنگ هایی را سازماندهی کرده که در آن نسل کشی، اتفاق بیافتد.
کد خبر: ۲۵۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۲ - 20August 2014

کاهش جمعیت یک استراتژی در جنگ نرم است

به گزارش دفاع پرس، "مخبر دزفولی" دبیرشورای عالی فرهنگی امروز در چهارمین روز از کارگاه به سوی برنامه ششم در تحلیل وضعیت فرهنگی کشور گفت: ما هم اکنون وارد جنگی از جنس نرم شدیم که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تحت عنوان تهاجم فرهنگی مطرح شد که در اوایل برخی به آن کم توجه بودند اما امروز اگر کسی ذره ای اطلاعات در زمینه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی داشته باشند در وجود این تهاجم و تبدیل شدن آن به یک جنگ نرم ، تردید نمی کند.

 دبیر شورای عالی فرهنگی کشور با اشاره به اینکه جریان جنگ حق و باطل که ابزارهای نوین آن به صورت جنگ نرم خود را نشان می دهد، در جریان انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت، تصریح کرد: جهان دوقطبی با فروپاشی شوروی تبدیل به جهان تک قطبی شد و همزمان نیز انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و امام (ره) از این واقعه جهانی بهره مند شد و جریان فکری انقلاب را به عنوان گفتمان جدید در قالب فن آوری نرم مطرح کردند که غربی ها راغافلگیر کرد.
 

دکتر دزفولی با بیان اینکه آثار انقلاب اسلامی را در همه دنیا حتی در امریکای لاتین و افریقا و به خصوص در منطقه پیرامون خود شاهدیم، بیان داشت: هر روز تاثیر انقلاب اسلامی و این جریان فکری را در دنیا بیشتر شاهدیم.

وی یادآور شد: برخی تصور می کنند که جنگ های سخت تاثیرگذار ترهستند هرچند اینگونه است اما در جنگ نرم، غلبه فرهنگی مطرح می شود که در واقع می خواهند با این نوع جنگ، ارزش های فرهنگی یک جامعه، مکتب و دین را بر دیگر تفکرهای جهان، پیروز کنند.
 
مخبر دزفولی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: براساس تفکری که در دنیای غرب حاکم است، همه چیز را براساس سود ، لذت و نفع ارزیابی می کنند. جریان سکولاریزم و یا دنیا گرایی، عقبه زیادی در فرهنگ غرب دارد و از قرن 18 به بعد مکاتب متعددی پیرامون این تفکر شکل گرفت.
 
وی ادامه داد: آنچه در اندیشه سکولاریزم مطرح است، حذف دین از صحنه اجتماعی است و پیامشان این است که دین، رابطه شخصی با خدا است بنابراین دلیلی ندارد که وارد عرصه های اجتماعی شود البته ریشه این اندیشه از رنسانس آغاز شد که انسان را جای خدا قرار دادند و خدا (متافیزیک) را از صحنه حذف کردند. هم اکنون پایه های تمامی مبانی فکری مکتب لیبرال دموکراسی غرب، برمبنای اومانیسم ، لیبرالیسم و سکولاریته است.
 
دکتر دزفولی یادآور شد: در همین دوران در کشورهایی که پایبندی به مبانی دینی حتی مسیحیت دارند، خانواده ارزشمند است. غرب نیز علیرغم اینکه دنبال حذف معنویت بوده موفق نشده لذا جایگزین های انحرافی برای آن پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: در کتابی که تحت عنوکان استراتژی امنیت امریکا است، آمده است: «ما باید ارزش های امریکایی نه ارزش های اروپایی را بردنیا حاکم کنیم» بنابراین نوع غذا خوردن که چه بخورند و چگونه بخورند، چه بپوشند و در واقع سبک زندگی را به ملت ها تحمیل می کنند. لذا اقتصاد مرتبط را برای تغییر سبک زندگی به همان سمتی که می خواهند می برند.

دبیر شورای عالی فرهنگی کشور، افزود: در جنگ نرم به دنبال آن هستند تا خانواده را به سمت یک نفره شدن ببرند، والدین با فرزندان نمی تواند ارتباط برقرار کنند چرا کودکان با ابزارهای نوین همانند بازی های رایانه ای، خود را سرگرم می کنند حتی از طریق عروسک های باربی، فرهنگ غربی را تحمیل می کنند.
 
وی مقدمات برای فروپاشی جوامع را تغییرات جمعیتی، مهاجرت ها از روستاها به شهرها ، فن آوری ارتباطات، تحولات علمی مانند باسوادی، شبکه های ماهواره ای و مهاجرت برشمرد که همگی منجر به آسیب های اجتماعی در جوامع می شوند.
 
مخبر دزفولی، یادآور شد: یکی از آسیب های جدی که جامعه ایران و بعد خانواده و به تناسب آن نیروی مولد و جوان کشور دیده، کاهش جمعیت است که حضرت آقا به آن تاکید فرمودند.
 
وی با اشاره به اینکه، جنگ جمعیت در دنیا یک استراتژی در موضوعات جنگ نرم است، تصریح کرد: هم اکنون در غرب تشویق به فرزند آوری اما در کشورهای جنوبی توصیه به کنترل جمعیت می کنند و یا در این کشو رها جنگ هایی را سازماندهی کرده که در آن نسل کشی، اتفاق بیافتد.
 
دبیر شورای عالی فرهنگی کشور، تصریح کرد: شیب جمعیتی کشورهای دیگر در مقایسه با کشور ما کمتر است بنابراین کاهش جمعیت یکی از آسیب های جدی است که باید برای آن فکری اندیشیده شود.
 
وی با تاکید براینکه، یکی از اهرم های قدرت کشورها، جمعیت است، افزود: یکی از دلایل اقتدار کشور چین، علاوه بر توان اقتصادی، جمعیت بالای آن است. به همین دلیل امریکا قصد دارد با برنامه ریزی، در صد سال آینده جمعیت خود را به بالاترین سطح برساند و هم اکنون خانواده هایی با 6 الی 7 فرزند نیز در این کشور زیاد دیده می شود. بسیاری از کشورهای غربی سیاست های تشویقی برای افزایش جمعیت اجرا می کنند.
 
دکتر مخبر دزفولی یادآور شد: در سال 65 میانگین سنی در کشور 22 سال بود که هم اکنون به 30 سال رسیده است و هرچه به جلوتر می رویم، جمعیت پیرتر می شوند.
 
به گفته این کارشناس، برژنیسکی در یکی از سخنان خود اعلام کرد: با ایران لازم نیست که درگیر جنگ شوید بلکه اجرای سیاست های کنترل جمعیت منجر می شود تا خودشان را از بین ببرند.
 
دبیر شورای عالی فرهنگی کشور، مشکلات اساسی درحوزه خانواده را عدم تمایل به تشکیل خانواده، آسان کردن روند طلاق دردادگاه ها، افزایش ناسازگاری زوجین و کاهش ازدواج برشمرد.
 
وی افزود: وقتی فرزندان حاضر به ازدواج نمی شوند و یا شرایط ازدواج برای آنان فراهم نشد، سن مسئولیت پذیری در جامعه کاهش می یابد.
 
دکتر مخبر دزفولی به نقاط قوت و فرصت های جامعه ما اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت های قابل توجهی در علم دست یافته است، در اوایل انقلاب از هر 100 نفر 17 نفر وارد دانشگاه می شدند اما هم اکنون این رقم به 70 نفر رسیده است.
 
وی ادامه داد: امروز ما در عرصه علمی به هیچ کشوری وابسته نیستیم و در تمامی صحنه های علمی حضور داریم بطوریکه در اوایل انقلاب سالانه 300 مقاله مستند جهانی وجود داشت اما امروز نزدیکه به 30 هزار مقاله منتشر شده که هر روز این رقم افزایش می یابد.
 
به گفته این کارشناس، افزایش سوادآموزی و علم در کشورمان به دلیل مقدس کردن علم از سوی امام راحل بود که علم را فریضه دانستند و امروز شاهدیم که دانشمندان ما با وضو در آزمایشگاه ها حاضر می شوند.
 
دبیر شورای عالی فرهنگی کشور، ادامه داد: سناریوی غربی ها برای کشور ما این است که اختلاف افکنی کرده و وحدت ما را از بین ببرند اما تمامی کشورهای منطقه، به ثبات جمهوری اسلامی ایران اذعان دارند اما آنان در پی آن هستند که پیشرفت های علمی و اقتصادی ما را مخفی کرده و با سناریوهای مختلف، جمهوری اسلامی ایران را که پیام امام (ره) نجات بشریت بود، به یک تهدید در جهان تبدیل کنند.
نظر شما
پربیننده ها