وی افزود: رزمندگانی که در فاو و شلمچه جنگیدند اگر در عاشورا بودند قطعا در سپاه امام حسین (ع) میجنگیدند. بدون شک، دفاع مقدس و پیروزی انقلاب توانست طعم تلخ شکست را به دشمنان ایران به ویژه شوروی و آمریکا بچشاند و بروز و ظهور قدرت جدیدی را به عنوان قدرت جهانی معرفی کند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: پایان پیروزمندانه جنگ نه تنها باعث سرنگونی صدام شد بلکه بزرگترین عامل برای پیشبرد انقلاب اسلامی و گفتمان مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا و جهان اسلام شد.
سرلشکر صفوی ادامه داد: مقدمه سخنانم را با این سوال به اتمام میرسانم که امام وقتی دیدند که ظرفیت تهدید بالاتر از ظرفیتهای نیروهای مسلح ماست در زمان جنگ جوانان بسیجی را عازم جنگ کردند و چه در بسیج و چه در سپاه مردم ما توانستند سرنوشت جنگ را به پیروزی برسانند. سوال من این است که آیا دولتهای پس از جنگ نیز توانستند از پتانسیلهای جهادی جوانان ما برای بازسازی کشور بهره ببرند؟
وی با بیان اینکه در دوران پس از جنگ نیروهای مسلح امنیت پایدار را در کشور مهیا ساختند، گفت: نیروهای مسلح امنیت را برقرار ساختند تا دولتهای پس از جنگ بتوانند در امنیت به آبادانی کشور و رفع مشکلات معنوی و مادی مردم بپردازند.
سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران افزود: نیروهای مسلح توانستند به وظیفه خود عمل کنند اما آیا دولتهای پس از جنگ توانستهاند به وظایف خود عمل کنند؟ ما هماکنون که به خرمشهر میرویم میبینیم که هنوز مردم این منطقه حتی در آب آشامیدنی خود نیز دچار مشکلات عدیدهای هستند.
سرلشکر صفوی در ادامه سخنانش با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت: شما سخنان ابلهانه و غیرحقوقی رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل را شنیدید؛ سران 193 کشور جهان با این سخنرانی متوجه عدم تعادل عقلانی رئیس جمهور آمریکا شدند. او در مکانی که برای نگهبانی از صلح جهانی ایجاد شده است از نابودی مردم و نظام کره شمالی سخن گفت. او از ملت ایران به عنوان کشور حامی تروریسم سخن گفت و البته باید حرفهای رژیم صهیونیستی را از زبان رئیس جمهور آمریکا شنید. همانطور که نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز از سخنان رئیس جمهور آمریکا حمایت کامل و آن را شجاعانه توصیف کرد.
وی با اشاره به علل عصبانیت آمریکا از ملت و دولت ایران تصریح کرد: آمریکاییها در مقیاس جهانی با شکست مواجه شدند. آنها تلاش کردند تا پس از فروپاشی شوروی با تمرکز بر غرب آسیا و منابع سرشار انرژی این منطقه به قدرتی هژمونی دست پیدا کنند و روابط حاکم بر بینالملل را به نفع خودشان تغییر دهند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا افزود: آمریکاییها با این هدف در جنگ کویت وارد شده و عراق را از آن کشور بیرون کردند و در سال 2001 به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان لشکرکشی کرده و تا امروز که 16 سال از آن لشکرکشی میگذرد مشغول آدمکشی در این کشور هستند. همچنین در سال 2003 با لشکرکشی به عراق به اقدامات مشابه در افغانستان دست زدند.
سرلشکر صفوی گفت: سوال این است که آیا با همه این لشکرکشیها آمریکا به اهداف خود در منطقه دست پیدا کرده است؟ که پاسخ این سوال منفی است. همین چند روز پیش ارتش آمریکا چند هزار نیروی نظامی را در افغانستان پیاده کرد.
آمریکاییها در عراق و افغانستان متحمل میلیونها دلار هزینه شدند. بیش از 5 هزار کشته و بیش از 20 هزار زخمی در عراق و افغانستان دادند اما اکنون آنان میگویند ما در عراق و افغانستان جنگیدیم و صدام و طالبان را از بین بردیم، اما ایران به قدرت برتر منطقهای تبدیل شد.