به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، سازمان جهاد کشاورزی قم با نمایش فعالیت جهادگران جهاد سازندگی قم در دوران دفاع مقدس، غرفه جذابی را در نمایشگاه یاد یاران عاشورایی هفته دفاع مقدس در معرض نمایش قرار داده است.
سنگرسازان بیسنگر جهاد سازندگی از گروههایی بودند که بدون سلاح در خط مقدم و در حادترین شرایط به کمک رزمندگان اسلام میشتافتند و قبل از آغاز عملیات و حتی همزمان با آن، در تیررس دشمن اقدام به احداث راه و ساخت دیگر امکانات می کردند که بعضی از این اقدامات، شهرت جهانی یافت.
غرفه سنگرسازان بیسنگر قم از غرفههایی است که توانسته با تلاش هنرمندانه جهادگران، ماکتی از مناطق عملیاتی و پلهای مورد نیازی که در آن موقع ساخته شده را جهت آشنایی بازدیدکنندگان به نمایش بگذارد.
سیستم منحرفکننده موشک دشمن که برای محافظت از کشتیها طراحی شد و ساخت ماکت پادگان شهید «طرحچی» قم، پل بعثت، پل خیبر، شناور شبکه ای، لوله ای و بشکه ای از انواع اقداماتی است که توسط جهادگران کشور و قم در دوران دفاع مقدس اجرا شده و تصویر واقعی آن نیز در بالای ماکت نصب شده است.
نمایش فیلمهای مستند جهاد سازندگی، نصب تصاویر شهدای جهاد و حضور و روایتگری پیشکسوتان جهاد سازندگی در غرفه نیز جذابیت غرفه سنگرسازان بی سنگر را دوچندان کرده است.
انتهای پیام/