وی افزود: مادران و همسران شهدا با حضور خود در جبهههای پشتیبانی سبب تقویت نیروی ایمان و اراده رزمندگان اسلام میشدند و آنان را برای پیکار با دشمنان و دفاع از ناموس و وطن آماده میکردند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: امروز جامعه ما نیازمند این است که نقش پررنگ و مهم زنان در جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی را برای دختران امروز تبیین شده و ارزشها و آرمانهای دفاع مقدس به نسلهای آتی منتقل شود.
مجتهدزاده با اشاره به رویکرد اصلی و مهم جامعه در دوران دفاع مقدس گفت: ما در دوران دفاع مقدس فارغ از نگاههای جناحی وارد میدان نبرد میشدیم و تنها رویکردمان ملی بود چرا که بحث امنیت و ناموس و وطن مطرح بود و همه اقشار جامعه به صورت یکدست و یکصدا وارد میدان شدند.
وی ادامه داد: در واقع هشت سال جنگ تحمیلی ما دوران طلایی از حماسه و دفاع بود که از آن باید به عنوان گنجینهای عظیم یاد کرد و تمام رشادتهای آن را به فرزندانمان منتقل کنیم.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: وفاق و همدلی ملت در کنار یکدیگر توانست مشکلات پیش رو و سختیهای هشت سال جنگ تحمیلی را از میان بر دارد.
مجتهدزاده با اشاره به حضور زنان در دوران دفاع مقدس گفت: نکتهای که نباید از آن عبور کرد تاثیر حضور زنان در دفاع مقدس است که توانست سبب پیروزی و پیشبرندگی ما در مقابل دشمن متجاوز شود.
وی افزود: مقام معظم رهبری نیز همواره در بیانات خود تاکید فراوان دارند که ارزشها، آرمانها و اهداف هشت سال دفاع مقدس بدون تحریف و فراموشی در دل تاریخ ثبت شده و به دست آیندگان سپرده شود.
انتهای پیام/