وصیتنامه شهید مهدی ازگلی/ برپایی جشن وصال معبود بر سر مزار شهید

به گزارش خبرنگار ساجد، شهید «مهدی ازگلی» 19 اسفند 1337، در شميرانات چشم به جهان گشود. وی با آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه حق علیه باطل شد و سرانجام مورخ 16 مهر 1361، در سومار به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
متن وصیتنامهای را که از این شهید والامقام به یادگار مانده است، در ادامه میخوانید:
«بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
اینجانب مهدی ازگلی با توکل به خداوند باریتعالی که سستی و نیستی در ید قدرت اوست و به همراه حمد و ستایش او که نعمات خود را بر ما ارزانی داشته، وصیتنامهی خود را مینویسم: ای خدا، با درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب، امام امت و با سلام بر روان پاک شهیدان و امت شهید پرور ایران.
بار خدایا، ای که ما را هستی بخشیدی و به ما رحمت عطا کردی ای معبود من، ای پروردگار من، گناهان من را ببخش و مرا بپذیر و لیاقت شهادت در راه خود را نصیب ما کن.
و ای امام، از تو میخواهم که مرا دعا کنی و در آن دنیا مرا شفاعت کنی و شما ای پدر از رنج سالیان دراز شما برای بزرگ کردن من متشکرم. گر چه فرزند از دست دادن سخت است ولی امیدوارم که فرزندان دیگرت را هم فدای اسلام و امام کنی و در این راه از هیچ چیز دریغ نکنی اگر جنازهام به دستتان رسید مرا در لویزان و اگر نشد بهشت زهرا در کنار شهدای دیگر دفن کنید و بر مزار من اشک نریزید بلکه شربت و شیرینی پخش کنید و اگر هم به دستتان نرسید هیچ ناراحت نباشید چون من فدای اسلام و امام میشوم و در هر کجا که جنازهام باشد سرزمین خداست و از تمام خانوادهام اعم از پدر و خواهرانم و برادرانم میخواهم که بر مزار من اشک نریزید و لباس مشکی نپوشید.
و ای مادر میدانم که فرزند از دست دادن سخت است ولی مادر ما یاران امام حسین (ع) هستیم و در رکاب حسین زمان، شهید میشویم، جان میلیونها انسان فدای یک لحظه عمر امام و همیشه برای امام دعا کن و مرگ بر امریکا و شوروی بفرست و شیرت را حلالم کن و از زحماتت متشکرم و شما را به خدا میسپارم.
و ای خواهران عزیز امیدوارم که همیشه در راه خدمت به اسلام و ملت باشی.
و برادرانم، مجید وقتی از سربازی برگشتی امیدوارم که خیلی زود ازدواج کنی و در راه خدمت به اسلام و امام و امت باشی. محمدرضا درست را بخوان، مطالعه زیاد کن و قرآن را خوب بخوان و نماز و روزهات یادت نرود و حرفهای بزرگتر از خودت را گوش بده و تا میتوانی خدمتگزار اسلام باش.
و از مال دنیا یک ماشین و قطعه زمین دارم که آنها را میبخشم به برادرم مجید که امیدوارم از این یادگاریها خوب استفاده کند.
والسلام علکیم و رحمت الله
61/2/29
مهدی ازگلی»
انتهای پیام/ 111
لینک کپی شد
نظر شما
