سردار اشتری عنوان کرد؛

وجود 3 هزار و 400 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور/ به دنبال افزایش جریمه‌های رانندگی نیستیم

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امروز 3 هزار و 400 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور وجود دارد که باید وزارت راه و شهرسازی نسبت به اصلاح این نقاط اهتمام بیشتری داشته و تلاش مضاعفی را انجام دهد.
کد خبر: ۲۶۲۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۲ - 17October 2017
وجود 3 هزار و 400 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور/ به دنبال افزایش جریمه‌های رانندگی نیستیمبه گزارش دفاع پرس از اصفهان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی امروز در همایش بزرگ تجلیل از نمونه‌های ترافیکی، راکبین و رانندگان قانونمند استان اصفهان، اظهار داشت: علاقه و عشق پلیس به این است که مردم یک امنیت کامل، نظم خوب ، آسایش و آرامش داشته باشند.

وی افزود: اصفهان، شهر تمدن، فرهنگ، شهیدان و شهر هنرمندان بزرگ است و در هر حوزه‌ای از بهترین‌های کشور در این استان رشد کرده‌اند و در دفاع مقدس بهترین فرماندهان همچون شهیدان «خرازی، ردانی‌پور، میثمی، آقابابایی» و ... از این استان بوده‌اند.

این مقام مسئول بیان داشت: همه شهدای اصفهان چه در دوران دفاع مقدس، چه شهدای نیروی انتظامی و چه شهدای مدافع حرم افراد شاخص و جهادگری بودند.

وی در ادامه با یادی از شهید حججی گفت: این شهید گرانقدر که به فرموده مقام معظم رهبری حجتی بود برای همه مردم ایران و جهان، شهیدی از خطه استان اصفهان بود که با رشادت و ایثارگری خود تاثیر معنوی و فرهنگی شگرفی در داخل و خارج از کشور بر جای گذاشت و امروز شهید حججی صرفاً برای شهر نجف آباد و استان اصفهان نیست بلکه متعلق به همه مسلمانان و آزادی خواهان در جای جای دنیاست.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: چنین استانی با این همه عظمت و مردم انقلابی و ولایی باید در همه موضوعات پیشتاز و در عرصه ترافیک از همه استان‌های کشور قانونمندتر باشد.

این مقام ارشد انتظامی کشور عنوان داشت: امروز اگر ماموران پلیس راهور در جادهها سختگیری می‌کنند صرفاً برای سلامتی و امنیت خود مردم است و نیروی انتظامی به دنبال افزایش جریمه‌های رانندگی نیست برخلاف اینکه مردم تصور می کنند دفترچه‌ای در اختیار ماموران پلیس راهور قرار داده شده و آنها مجبور به جریمه کردن رانندگان هستند.

اشتری افزود: به همه ماموران نیز ابلاغ کردیم، شهری برای ما خوب و ایده آل است که در آنجا با کمترین جریمه و تخلف و کمترین حوادث رانندگی روبه رو باشیم.

وی با بیان اینکه پلیس به دنبال این نیست که موتورسیکلت مردم را توقیف کند، گفت: این کار صرفاً برای سلامتی و آسایش خانواده‌های راکبان موتورسیکلت است و ما از بابت حوادثی که در اثر تخلف برای این قشر رخ می‌دهد، نگرانیم.

سردار اشتری از ترخیص موتورسیکلت ظرف یک هفته یا یک ماه خبر داد و گفت: هر کسی که موتورسیکلت آن توقیف شده به غیر از کسانی که موتورسیکلت آنها با حکم قضائی توقیف شده بعد از یک هفته می‌تواند با ارائه مدارک و پرداخت جریمه به پلیس مراجعه و وسیله نقلیه خود را ترخیص کند و این کار هم در گذشته به مناسبت‌های مختلف و از جمله هفته ناجا در کشور انجام شده است.   

سردار اشتری سختگیری‌ها و اعمال قانون را باعث کاهش حوادث رانندگی درسطح کشور عنوان کرد و بیان داشت: در یک دوران کشور ما 26 تا 27 هزار جان‌باخته درحوادث رانندگی را شاهد بود که این رقم امروز با وجود افزایش خودروها به 17 هزار نفر کاهش پیدا کرده است.

وی از کاهش 577 نفری کشته‌های حوادث رانندگی طی نیمه اول امسال در جاده‌های کشور خبر داد و گفت: این رقم 4 درصد نسبت به سال قبل کاهش نشان می دهد که جا دارد از تلاش رسانه‌های عمومی، مربیان، کارشناسان و همه متولیان امر که در زمینه قانونمند کردن مردم تلاش کردند، تقدیر و تشکر کنم.

سردار اشتری با بیان اینکه کشته‌های حوادث رانندگی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، گفت: در گزارشی که خدمتشان ارائه کردیم ایشان عنوان کردند «حتی یک نفر کشته هم زیاد است و باید بروید به سمت اینکه کمترین کشته را در جاده‌های کشور داشته باشید». ایشان اخیراً در مراسم دانش‌آموختگی افسران نیروی انتظامی نیز براین موضوع تاکید کردند و فرمودند که «همه دستگاه‌ها باید سهم خود را انجام دهند».

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه عامل انسانی بیشترین تاثیر را در وقوع تصادفات رانندگی دارد، تصریح کرد: البته از عامل جاده نیز نباید غافل شد، امروز 3 هزار و 400 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور وجود دارد که باید وزارت راه و شهرسازی نسبت به اصلاح این نقاط اهتمام بیشتری داشته و تلاش مضاعفی را انجام دهد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار