به گزارش خبرنگار
دفاع پرس از استان مرکزی، آیتالله «قربانعلی دری نجفآبادی» نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در جمع بسیجیان دانشآموز استان مرکزی در
اراک اظهار داشت: ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در راه
تحقق آرمان های نظام خون های بسیار تقدیم کردند و به واسطه همین ایثار و
جانفشانی ها است که امروز ایرانی اسلامی در منطقه و جهان از عزت و اقتدار
برخوردار است.
وی گفت: امروز نیز همه ما باید با بهره گیری از روحیه بسیجی و جهادی و با اخلاص، ولایتمداری و پشتکار، در مسیر تحقق اهداف متعالی انقلاب و نظام اسلامی گام برداریم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در این ارتباط برخورداری از علم و دانش روز و ارتقای سطح دانش در کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.
دری نجف آبادی بیان کرد: اقدام هوشمندانه نظام اسلامی طی چهار دهه اخیر در ارتقای توان دفاعی و نظامی و تجهیز این حوزه به علم و فناوری روز، اقتدار کشور را رقم زده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: در کنار کسب علم و دانش بایستی در مراکز آموزشی موضوع مهارت آموزی به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد تا شاهد رفع بخشی از مشکلات حوزه اشتغال در کشور و کاهش نرخ بیکاری باشیم.
وی ادامه داد: از طریق مهارت آموزی در حقیقت ما برای نوجوانان و جوانان دانش آموز و دانشجو فرصتی را فراهم می کنیم تا به اتکای به خود در مسیر اشتغال و تولید گام بردارند و این مهم در نهایت رشد و توسعه کشور را به دنبال دارد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: از سوی دیگر آموزگاران و اساتید نیز که در زمینه پرورش استعدادها و افکار نسل جوان فعالیت دارند، بسیار ضروری است که از دانش روز بهره مند بوده و به خوبی این علم را به فراگیرندگان منتقل کنند.