وی با اعلام اینکه 75 درصد از موقوفه استان، مربوط به عزاداری اباعبدالله حسین (ع) است، گفت: امروزه بحث دارو و درمان یکی از مشکلات جامعه است که واقفین نیز در این حوزه ورود پیدا کردند.
حجتالاسلام حیدری یکی از نیات واقفین را خرید تجهیزات برای بیمارستانها عنوان کرد و افزود: در سال جاری از محل اجرای نیات 120 میلیون تومان برای خرید تجهیزات بیمارستان امام خمینی (ره) ساری هزینه شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به وقف در حوزه آموزشی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در شهرستان قائمشهر حدود 750 میلیون تومان برای تجهیز مدارس هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ادارات و نهادها بالغ بر 6 میلیارد تومان به اوقاف بدهکار هستند، گفت: آموزش و پرورش و بانکها بدهکاری زیادی به اوقاف دارند ولی تصور میکنند که اوقاف سازمان خیریه است و نباید این مبالغ را پرداخت کنند.
حیدری افزود: زمانی که قضات حکم را صادر میکنند شاهد جوسازیهای برخی از سازمانها علیه اوقاف هستیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه بزرگترین ورزشگاه ساری موقوفه است، گفت: براساس مسائل شرعی و قانونی حقوق موقوفه باید پرداخت شود که دستگاهها باید به این مسائل توجه کنند.
وی با بیان اینکه حدود 8 هزار اماکن مذهبی و دینی در استان مازندران وجود دارد، افزود: وظیفه اصلی اوقاف دفاع از موقوفه است که متاسفانه دستگاهها به این مسئله توجه نمیکنند.
حیدری با اشاره به برپایی موکب حضرت علیاصغر (ع) در نعمانیه عراق گفت: 10 تن برنج، بطری آب معدنی، پتو و 110 میلیون تومان از محل اجرای واقفین برای ارائه خدمات مطلوب به زائرین ارسال شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه در استان مازندران چهرههای قرآنی برجستهای حضور دارند، افزود: باید به چهرههای قرآنی توجه شود و این مورد توجه مسوولان قرار گیرد.
انتهای پیام/