فرمانده انتظامی کرمانشاه:

پوشش انتظامی زائران اربعین همچنان ادامه دارد

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: پوشش انتظامی زائران اربعین حسینی تا بازگشت کامل هموطنان از عراق کماکان ادامه دارد.
کد خبر: ۲۶۵۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹ - 08November 2017
پوشش انتظامی زائران اربعین همچنان ادامه داردبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، سردار منوچهر امان‌اللهی در جلسه قرارگاه اربعین استان کرمانشاه، اظهار داشت: از زمان آغاز پیاده‎روی اربعین، ماموران انتظامی استان به منظور برقراری نظم و امنیت در آماده باش هستند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون تردد زائران اربعین حسینی در استان کرمانشاه بدون هیچ مشکلی انجام شده است، گفت:  تمام تلاش خود را به کار می‎گیریم که نظم و امنیت در زمان بازگشت زائران از کشور عراق نیز برقرار باشد.

امان‎اللهی با اشاره به تلاش شبانه روزی ماموران پلیس راه، بیان کرد: پوشش کامل انتظامی در سطح جاده‎های استان برقرار است.

وی عنوان کرد: گشتهای پلیس راه در تمام نقاط حادثه خیز حضوری پر رنگ دارند تا زائران سید و سالار شهیدان، سفری امن را تجربه کنند.

وی بر پوشش کامل انتظامی نقاط تجمع زائران در استان تاکید کرد و گفت: از ابتدای آغاز پیاده‌روی اربعین، ماموران انتظامی استان در کنار موکبها و مکان‌های اسکان زائران حضوری پر رنگ دارند.

امان‎اللهی عنوان کرد: با توجه به خستگی زائران در زمان بازگشت به آنان توصیه می‎شود که از رانندگی شتاب زده در طول مسیر خودداری کنند و پس از هر 2 ساعت رانندگی 15 دقیقه استراحت کرد، گفت: زائران در طول مسیر در مکانهایی که برای آنان در نظر گرفته شده است، توقف و استراحت کنند.

منبع: تسنیم
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار