وی افزود: درود فراوان میفرستم به همه رزمندگان، ایثارگران و جانبازانی که جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و برای دفاع از میهن و اسلام به جبهه شتافتند و نگذاشتند حتی یک وجب از این خاک مقدس به دست اهریمن بیفتد.
وی با یادآوری دوران مربوط به آزادسازی سوسنگرد ادامه داد: مقام معظم رهبری که در آن زمان، نمایندگی حضرت امام (ره) را در شورای عالی دفاع بر عهده داشتند، در تمام جنگ از شخصیتهای مؤثر و مهم بودند، ولی در آزادسازی سوسنگرد نقش کلیدی و استراتژیک داشتند و هدایتها و جسارتهای ایشان، یکی از عوامل تجدید روحیه برای رزمندگان بهحساب میآمد.
سردار علیپور افزود: جمله معروف و بیاد ماندنی
حضرت امام خمینی (ره) که در شبانگاه ۲۵ آبانماه سال ۵۹ فرمودند: «باید سوسنگرد تا
فردا آزاد شود» ما را از خود بیخود کرده بود و حجت بر رزمندگان تمام شده بود و ارادهای قوی در پشت این فرمان انقلابی، باعث رقم خوردن چنین پیروزی ارزشمندی شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان با تجلیل از رشادتهای
مردم سوسنگرد و شهرهای مجاور در جریان آزادسازی این شهر، یادآور شد: مردم
غیور و عشایر خالص سوسنگرد، بستان، هویزه و حمیدیه، در این جنگ نابرابر چه حماسهها و
دلاوریهایی آفریدند و همچنین نباید از حضور مؤثر شهید چمران و یاران وی نیز در این عملیات غافل شویم.
وی ادامه داد: چمران، ستون و پایه مستحکم چنین نبردهایی بود و مقام عظمای ولایت نیز بارها تأکید کردند که از نقش پر رنگ شهید چمران در جنگ و در خوزستان غافل نشوید و آنرا ثبت و ضبط کنید.
سردار علیپور بیان کرد: آزادسازی سوسنگرد کمتر از فتح خرمشهر نیست، زیرا این پیروزی از نقاط درخشان و الهام بخش تاریخ هشت سال دفاع مقدس و مقدمه خروج تدریجی نیروهای رژیم بعث است.
خاطرنشان میشود، عملیات آزادسازی سوسنگرد توسط عشایر عرب، تیپ ۲ لشکر ۹۲ زرهی، ستاد جنگ های نامنظم شهید چمران، سپاه و بسیج در ۲۶ آبان سال ۱۳۵۹ با موفقیت به ثمر رسید و این شهر مقاوم خوزستان از چنگال اهریمن نجات یافت و آزاد شد.
انتهای پیام/