به گزارش دفاع پرس از همدان، «حمدالله رفیعی» در ۲۷ تیرماه سال ۱۳۴۲ در خانوادهای متدین و مذهبی در روستای «قاسم آباد» از توابع بخش مرکزی همدان به دنیا آمد.
پس از گذراندن دوران خردسالی و پرورش در کانون گرم خانواده، در سن هفت سالگی برای تحصیل علم و دانش پا به مدرسه گذاشت و تحصیلات خود را در مقطع ابتدایی آغاز کرد.
حمدالله در ایام قیام مرمدم ولایی و با ایمان ایران بر علیه حکومت ستمشاهی، همچون دیگر هم سن و سالانش، نوجوانی پرشور بود و همگام و همراه با سایر مردم انقلابی همدان، شجاعانه در تظاهراتهای ضد حکومت طاغوت حاضر میشد.
احترام به پدر و مادر و خوش رفتاری با اطرافیان سبب شده بود تا این نوجوان با سخاوت به عنوان الگوی اخلاق و رفتار نیک، زبانزد و عام و خاص شود.
«حمدالله رفیعی» نسبت به واجبات دینی خود بسیار مقید بود و در مراسمهای غزاداری سید و سالار شهیدان و ائمه اطهار (ع) شرکت میکرد و همواره تلاش میکرد تا شاگرد خوبی در مکتب اسلام و قرآن باشد.
با شروع جنگ تحمیلی و حمله رژیم بعث عراق به ایران اسلامی در ۳۱ شهریورماه ۱۳۵۹ با این وجود که دانشآموز مقطع دبیرستان بود به عضویت در «سازمان بسیج مستضعفین» درآمد و در قالب نیروهای بسیجی به مناطق عملیاتی و صحنههای نبرد حق علیه باطل اعزام شد.
سرانجام «حمدالله رفیعی» این جوان با ایمان و با اخلاص در ششمین روز از آذرماه ۱۳۶۱ و در منطقه عملیاتی «سومار» به شهادت رسید و به همرزمان شهیدش پیوست.
بخشی از وصیتنامه شهید «حمدالله رفیعی»
تنها هدفم از این کار [جهاد]، مبارزه با نفس و کامل کردن ایمان خود و برای احیای دینم و تداوم انقلاب اسلامیام میباشد که این راه را انتخاب کردم و برای رسیدن به این هدف، پای را در چکمه میکنم و خدا را به یاری میطلبم.
زیرا هدفم الله، مکتبم اسلام و مرادم روح الله است.
پس پروردگارا تو خود مرا بیامرز و از سر گناهانم درگذر و جزو اولیاء خودت قرار بده.
مگر ما از حسین (ع) بالاتریم یا ارزش جانمان بیشتر است. ای مردم مسلمان! ما برای خاک نمیجنگیم، ما برای اسلام میجنگیم، اگر پیروز شدیم و اگر پیروز نشدیم شرمنده هستیم و در نزد خداوند بزرگ روزی میگیریم؛ و شما ای امت مسلمان ایران و مستضعفان و مسلمانان جهان! پای در جای پای پیر جماران امام خمینی (ره) قرار دهید و او را در این راه یاری کنید که یاری از اسلام است. مبادا که خدای نکرده مانند اهل کوفه باشید و امام را تنها بگذارید.
انتهای پیام/