جشنواره تئاتر سوره با موضوع دفاع مقدس در اردبیل برگزار میشود
به گزارش دفاع پرس از اردبیل، «داور فرمانی» مدیر هنرهای نمایشی حوزه هنری استان اردبیل امروز در حاشیه جلسه برگزاری جشنواره تئاتر سوره با مسئولان حوزه هنری و علاقهمندان به هنرهای نمایشی اظهار داشت: جشنواره تئاتر سوره با موضوع دفاع مقدس در اردبیل برگزار خواهد شد.
وی افزود: تاکنون بیش از 30 اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر سوره ارسال شده که قسمت عمده متون ارسالی مربوط به بخش صحنهای بزرگسالان بوده و در میان آثار ارسالی 5 متن نیز مربوط به بخش متون صحنهای کودکان و نوجوانان است.
مدیر هنرهای نمایشی حوزه هنری استان اردبیل به اهداف برگزاری جشنواره استانی تئاتر سوره اشاره کرد و گفت: با برجسته کردن شعائر زیبای اخلاقی این جشنواره با شعار اخلاق و تئاتر برگزار شده و مطمئناً برگزاری چنین برنامههایی در کنار اینکه منجر به شناسایی و کشف استعدادهای جوان و هنرمند استان اردبیل خواهد شد، در تهیه و تولید آثار ارزشمند نمایشی نیز کمک خواهد کرد.
فرمانی یادآور شد: با بررسی کارشناسان و هیأت داوران، آثار منتخب به صورت مستقیم به جشنواره سراسری ارسال شده و دیگر آثار نیز برای قرار گرفتن در مرحله بازبینی به کارشناسان و هیأت داوران این رقابت فرهنگی و هنری ارسال خواهد شد تا مجدداً مورد بازبینی و ارزیابی نهایی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: صفات بارز اخلاقی به مانند صله ارحام و کمک به اقشار محروم و نیازمند جامعه در قالب ادبیات شفاهی، موضوعات مختلف اجتماعی، حوزه کودک و نوجوان و توجه به ارزشهای والای دینی و انقلاب اسلامی از جمله موضوعات در نظر گرفته شده برای حضور علاقهمندان در این جشنواره اعلام شده است.
انتهای پیام/


