تلاش مفتضحانه رژیم آل خلیفه برای ناامن جلوه دادن ایران

رژیم آل خلیفه در تلاشی مفتضحانه برای ناامن جلوه دادن اوضاع ایران از شهروندان این کشور خواسته است به ایران سفر نکنند و فورا ایران را ترک کنند.
کد خبر: ۲۷۲۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۵ - 01January 2018

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرستلاش مفتضحانه رژیم آل خلیفه برای نا امن جلوه دادن ایران، رژیم آل خلیفه که سرکوب مردم بحرین را به حد اعلا رسانده و چندین سال است حتی با فراخواندن نیروهای خارجی و مزدور گسترده‌ترین سرکوب‌های امنیتی را علیه مردم بحرین بکار گرفته است در تلاشی مفتضحانه برای ناامن جلوه دادن ایران از اتباع این کشور خواست که به هیچ وجه به ایران سفر نکنند.

طبق اعلام «خبرگزاری رسمی بحرین» وزارت خارجه بحرین در بیانیه خود بروز ناآرامی‌های گسترده و اوضاع امنیتی ناپایدار در شهرهای ایران را از جمله دلایل این درخواست اعلام کرده است.

وزارت خارجه بحرین حتی از این هم فراتر رفته و از اتباع مقیم این کشور در ایران خواسته است تا با در نظر گرفتن احتیاط و هوشیاری فورا ایران را ترک کنند.

منبع: مهر

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار