به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، شهید شیخ «نمر باقر النمر» اولین کسی نبود که در منطقه الشرقیه عربستان علیه حکومت آل سعود برخاست و قطعا آخرین نفر هم نخواهد بود. مورخان به خوبی میدانند که شیخ نمر باقر النمر شخصیت شجاعانه و مبارزات سیاسی خود در برابر آل سعود را از نیاکان و مردم منطقه الشرقیه به ارث برده بود.
مخالفت با سرکوبگری و مطالبه حقوقی و سیاسی و اقتصادی از بارزترین شخصیتهای شهید نمر در سخنرانیهایش بود. وی برای تحقق خواستههای حقوقی، تفنگ به دست نمیگرفت و یا به انقلاب مسلحانه دعوت نمیکرد، بلکه همیشه معتقد به این بود که «سخن قویتر از گلوله است.»
پس از اعدام رهبر معنوی شیعیان عربستان در ۱۲ دی ماه سال ۱۳۹۴ به اتهام ارتکاب اقدامات تروریستی، حکومت آل سعود برای از بین بردن راه و روش مبارزات وی از هیچ تلاشی دریغ نکرده است. وزارت کشور عربستان از ابتدای ماه میگذشته به بهانه اینکه مریدان «مسلح» وی در محله تاریخی المسوره (محل تولد شیخ نمر) تحرکاتی علیه خاندان حاکمه آل سعود انجام میدهد، همه رسانههای سعودی را بسیج و بازوان تبلیغاتی خود را برای فراهم کردن زمینه جهت حمله به این محله تاریخی در العوامیه را به حالت آماده باش در آوردند.
در فیلمها و تصاویر منتشر شده مربوط به عملیات یورش نظامیان سعودی به منطقه شیعه نشین العوامیه که بیش از سه ماه طول کشیده است، مشخص بود که هدف اصلی این عملیات رسیدن به حسینیهای بود که شهید شیخ نمر باقر النمر در آن سخنرانی ایراد میکرد نه ادعایی که رسانههای سعودی اعلام میکردند که این عملیات در راستای طرح تغییر و تحول محله المسوره طبق طرح ضد تروریستی صورت گرفته است.
پایگاه خبری العهد نوشت: دولت عربستان از زمانی که شیخ نمر را اعدام کرده است، تلاش زیادی برای «داعشی کردن قطیف» انجام داده است و در رسانهها و شبکههای ماهورهای خود، ارتش سایبری در این زمینه تشکیل داده است.
تلاشها دولت عربستان برای تخریب چهره شیخ نمر از زمانی که قیام مردمی سال ۲۰۱۱ را بر عهده داشت تا دو سال پس از اعدامش، ادامه دارد.
شیخ نمر باقر النمر رهبر معنوی شیعیان عربستان و چهره برجسته مبارز این کشور در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۳۹۴ (دوم ژانویه ۲۰۱۶) به اتهام تلاش برای انجام اقدامات تروریستی در این کشور، اعدام و به شهادت رسید.
انتهای پیام/ 121