بررسی فجایع بحرین در گفت‌وگوی دفاع پرس با فعال بحرینی:

بی توجهی بان‌کی‌مون به نامه فعالان حقوق بشر در بحرین/ زندانیان بحرینی با اعتصاب غذا مظلومیتشان را فریاد می‌زنند

در حالی که رسانه‌های بین‌المللی در سطح گسترده‌ وقایع منطقه در عراق، افعانستان، سوریه و یمن را گزارش می‌دهند انقلاب روزانه مردم بحرین با سکوت مجامع بین‌المللی روبرو شده است.
کد خبر: ۲۷۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲ - 07September 2014

بی توجهی بان‌کی‌مون به نامه فعالان حقوق بشر در بحرین/ زندانیان بحرینی با اعتصاب غذا مظلومیتشان را فریاد می‌زنند

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری دفاع مقدس، چهار سال از انقلاب مردم بحرین می گذرد. مردم بحرین هر روز در خیابان های منامه و شهرهای دیگر این کشور به تظاهرات مسالمت آمیز علیه آل خلیفه اقدام می کنند.
در حال حاضر وهابی ها و سلفی ها زیر سپرالجزیره به مردم بی دفاع بحرین حمله می کنند. و این حملات از 4 سال سال پیش همزمان با آغاز انقلاب مردم بحرین در فوریه 2011 انجام شد.

کشتن مردم بی گناه کودکان و نوجوانان و دستگیری هزاران بحرینی به طور روزمره در این کشور توسط نیروهای آل خلیفه انجام می شود. مردم در طول چهار سال انقلاب هر روز به خیابان ها آمدند و انقلاب یک روز هم متوقف نشد.تظاهرات مردم بحرین هرروز در 40 یا 50 منطقه بحرین انجام می شود.
 
سکوت رسانه های غربی و عربی نسبت به انقلاب روزانه مردم بحرین
 
در حالی که تمام رسانه های بین المللی در سال های اخیر انقلاب ها و خیزش های منطقه ای را به صورت گسترده و شبانه روزی در صدر اخبار بین الملل قرار دادند. صدای آزادی خواهی مردم بحرین انعکاس ضعیفی در سطح رسانه های بین المللی داشت .
 
این سانسور رسانه ای در بحرین در حالی انجام می گیرد که ارتش 7 کشور جهان برای سرکوب مردم بحرین به این جزیره آمدند تا حکومت آل خلیفه را در نگه داشتن قدت خود یاری کنند.

افزایش زندانیان بحرینی
 
در طول انقلاب 4 ساله مردم بحرین آمار زندانیان سیاسی و فعالان حقوق بشری که به نظام ال خلیفه معترض بودند متغیر است. در زندان های حاکم آل خلیفه زنان مردان و حتی کودکان و نوجوانان بحرینی حضور دارند.
 
در حال حاضر هزاران نفر از شهروندان بحرینی به جرم مخالفت و اعتراض علیه آل خلیفه در زندان به سر می برند.
 
اخباری که از طریق نزدیکان و خانواده های انها مطرح می شود حاکی از شکنجه زندانیان سیاسی در زندان ها به دست مزدوران برخی از کشورهای منطقه است.
 

از سوی دیگر صدور احکام نا عادلانه علیه مردم بحرین در دادگاه های حاکمان این کشور یکی دیگر از شرایط دشوار انقلابیون در این جزیره است .

محاکمه خانواده انقلابی عبدالهادی الخواجه

«عبدالهادی الخواجه» پدر مریم به اتهام توطئه علیه کشور و تحریک مردم برای برپایی تظاهرات ضد دولتی از سال 2011 در بازداشت بسر میبرد و اکنون نیز در اعتصاب غذا به سر می برد.

شیخ «علی سلمان» دبیرکل جمعیت وفاق بحرین نیز در واکنش به بازداشت مریم الخواجه گفت: آزار و اذیت خانواده «عبدالهادی الخواجه» نمونهای از آزار و اذیت هزاران خانواده بحرینی به دست رژیم آل خلیفه است.

وی با بیان اینکه آزادی تجزیه پذیر نیست و سلب آزدی یک شخص در کشور بحرین به مثابه سلب آزادی همه هموطنان است، افزود: آزادی مورد نظر در بحرین به معنای آزادی سیاسی، آزادی عقیده و آزادی بیان است و منظور ما از آزادی با توجه به اظهارات «نلسون ماندلا» رهبر فقید و آزادیبخش آفریقای جنوبی، به معنای عزت و کرامت است و عزت و کرامت تفکیک شدنی نیست که بخواهیم بخشی از آن را اکنون و بخش دیگر را پس از دهها سال از حاکمیت بخواهیم که به مردم عطا کند.

اعتصاب غذای فعالان حقوق بشری در زندان ها تنها حربه مردم بحرین

در حالی ملت بحرین برای تحقق خواسته های خود و تحقق عدالت اجتماعی اصرار می کنند که زندانیان سیاسی در زندان های آل خلیفه چاره ای جز اعتصاب غذا ندارند.

در تازه ترین تحولات زندان های ال خلیفه، زندانیان بازداشتگاه مرکزی «جو» با انتشار پیامی اعلام کردند: همبستگی کامل خود با «عبدالهادی الخواجه» سردار فعالان حقوق بشر (دربند رژیم آل خلیفه) در گامهای اعتراضی و خواستههای عادلانه و مشروعش را اعلام میکنیم و از محافل بینالمللی میخواهیم به منظور جلوگیری از تجاوزاتی (که در بحرین رخ میدهند) وارد عمل شوند. در ادامه این پیام آمده است: با اعتصاب غدایمان که از روز شنبه (ششم سپتامبر) آغاز شده به همه تجاوزات و صدور احکام ظالمانه در بحرین اعتراض میکنیم. اعتصاب غذای عبدالهادی الخواجه وارد هفته دوم شده است.

وضعیت نامساعد مجروحان در بحرین

بر اساس گفته های کارشناسان و فعالان حقوق بشری بحرین در این کشور بیمارستان ها، مجروحان را پذیرش نمی¬کنند و این کاری بود که صدام هم نکرد و یزیدِ امروز بحرین علاوه بر استفاده از گلوله های جنگی حتی از رسیدن مجروحان به بیمارستان جلوگیری میکند و خواهران ما در بحرین در اماکن مخفی و در خانه های خود به مجروحان این تظاهرات ها خدمات رسانی می کنند. 
 
 
برخی زنان پرستار و پزشک بحرینی که در این زمینه یاری کردند و حتی دوره های آموزشی مخفیانه ای برای آموزش نیروهای بیشتر در این زمینه برپا کردند. و جهان همچنان ساکت است چون آمریکا و غرب ساکت است و می¬خواهند از این نظام حمایت کنند.

اقدامات بین المللی برای حمایت از فعالان حقوق بشری در بحرین نا کارامد است

دکتر راشد ااراشد از اعضای جنبش الامل اسلامی بحرین با اشاره به نا کار امدی سازمان های بین المللی برای دفاع از حقوق مردم بحرین به خبرنگار بین الملل دفاع مقدس گفت: سال گذشته سازمان بین الملل جلسه ای را برای ریسیدگی به اوضاع بحرین برگزار کرد و در آن 67 کشور در خصوص نقض حقوق بشر در بحرین صحبت کردند. در این جلسه بسیاری از کشورها خواستند تا اقدامات ناعادلانه آل خلیفه متوقف شود اما هیچ اقدام عملی در این زمینه صورت نگرفت.

وی ادامه داد : یکی دیگر از اقدامات بین المللی فعالان حقوق بشر نوشتن نامه به بان کی مون دبیر کل سازمان ملل بود که با هیچ پاسخی در این زمینه مواجه نشدیم.

فعال حقوق بشری بحرین اظهار کرد: در سال های اخیر شورای امنیت سازمان ملل بارها برای بحران های منطقه ای در افغانستان، عراق و سوریه جلسه تشکیل داده اما برای نقض حقوق بشر در بحرین هیچ اقدامی انجام نداده است.

در بحران کنونی بحرین برخی از نهاد های بین المللی تنها به ابراز نگرانی از وضعیت نامساعد حقوق بشر در بحرین اکتفا کردند.

«راوینا شمداسانی» سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل از ادامه نقض حقوق شهروندان در بحرین و همچنین نقض حق آزادی بیان و تجمع مسالمت آمیز و علاوه بر آن، تعرض رژیم حاکم به مدافعان از حقوق بشر در بحرین ابراز نگرانی کرد.

 بر اساس این گزارش، شمداسانی ضمن محکوم کردن ادامه نقض حق آزادی بیان در بحرین، آزادی فوری «مریم الخواجه» از فعالان برجسته جامعه مدنی این کشور را خواستار شد.

انقلاب بحرین همچنان زنده و پویا است

با وجود شرایط اختناق شدید در بحرین حدود 90 درصد از ملت بحرین به طور روزانه در تظاهرات علیه اقدامات ناعادلانه آل خلیفه مشارکت می کنند و از سوی دیگر سایر فعالان حقوق بشری و زندانیان سیاسی که از کشورشان تبعید شدند برای رساندن صدای هم وطنانشان به گوش جهانیان تلاش بی وقفه می کنند.
 
گزارش از وجیهه سادات حسینی
 

 
نظر شما
پربیننده ها