رئیس کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) به سرپل‌ذهاب سفر کرد

رئیس کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) به سرپل‌ذهاب سفر کرد رئیس کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) برای دومین‌بار برای بررسی مشکلات و خدمات‌دهی کمیته امداد به زلزله‌زدگان به سرپل‌ذهاب سفر کرد.
کد خبر: ۲۷۴۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳ - 15January 2018

رئیس کمیته امداد امام خمینی‌(ره) به سرپل‌ذهاب سفر کردبه گزارش دفاع پرس از کرمانشاه، «پرویز فتاح» رئیس کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) برای بازدید از نحوه اسکان موقت و مراحل ساخت مسکن مددجویان زلزله‌زده، پیش از ظهر امروز به شهرستان سرپل‌ذهاب سفر کرد. 

رئیس کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) ابتدا از ساختمان بازسازی شده کمیته امداد در سرپل‌ذهاب بازدید و از نزدیک با مشکلات مستمری‌بگیران در این منطقه آشنا شد و نامه‌های درخواستی آنان را دریافت کرد. 

وی روز گذشته برای دومین‌بار پس از وقوع زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان‌ماه، به استان کرمانشاه سفر کرد و با هوشنگ بازوند استاندار و آیت‌الله شیخ‌مصطفی علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خصوص بررسی مشکلات و خدمات‌دهی کمیته امداد به زلزله‌زدگان دیداری انجام داد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین