به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، «سیدمهدی صادقی» استاندار قم، در دیدار با «احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم اظهار داشت: نگاه به جریان دفاع مقدس نباید نشأت گرفته از تفکری خاص و صرفا متعلق به یک گروه باشد، بلکه همه دستگاههای مسئول باید بدون هرگونه خط کشی سیاسی، در این زمینه مطالبهگر باشند.
رئیس هیئت امنای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم، افزود: لازم است جلسات کاربردیتری برای موزه دفاع مقدس استان برگزار شود و به طور کلی کارهای مهم مرتبط با دفاع مقدس از جمله موزه، مطلقا نباید روی زمین بماند.
وی خاطرنشان ساخت: شرح عملیاتها و روایت هشت سال حماسه جوانان ما در جبهه، امانتی تاریخی است و باید به درستی حفظ و به نسلهای آینده منتقل شود.
صادقی همچنین استفاده از توان هنرمندان، ایثارگران خوش ذوق و دانشجویان رشتههای مرتبط با دفاع مقدس را در تدوین تاریخ دفاع مقدس مورد تأکید قرار داد و گفت: ضرورت دارد با ایجاد گروههای مشخص نسبت به طبقهبندی وقایع تاریخی اقدام شود.
«احمد حسینی» نیز در این دیدار با اشاره به مشارکت و حمایت ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در چاپ و نشر ۵۴ عنوان کتاب حوزه دفاع مقدس در استان طی سال ۹۶، اظهار داشت: این ادارهکل در مدت برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، با برپایی غرفهای به معرفی دستاوردهای این استان طی پنج سال گذشته بهخصوص در حوزه عملکرد نقش دولت در دفاع مقدس پرداخت.
دبیر شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم همچنین با اشاره به ۶۰ هزار مورد اعزام از قم به جبهههای نبرد، ابراز داشت: از آنجا که پیرو دستورالعمل ارسالی، ستادی تحت عنوان نکوداشت پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه سایر رزمندگان سالهای حماسه و ایثار و فعالان جهاد و مقاومت، به ریاست استاندار و دبیری ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تشکیل شده، کسانی که برای اعزام به جبهه ثبت نام کرده و یا در پشت جبهه و ستادهای پشتیبانی فعال بودند، در زیرمجموعه چتر بنیاد قرار میگیرند.
انتهای پیام/