حضور نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در کنگره سوچی

«دی میستورا» در کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه در شهر سوچی روسیه شرکت می‌کند.
کد خبر: ۲۷۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۲ - 27January 2018

حضور نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در کنگره سوچیبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، «استفان دی‌میستورا» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه قرار است در کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی شرکت کند.

بنا بر این گزارش، در بیانیه سازمان ملل آمده است: «.. تصمیم گرفته شده تا دعوت فدراسیون روسیه در خصوص اعزام نماینده‌ای برای شرکت در کنگره سوچی پذیرفته شود».

این بیانیه می‌افزاید: «دبیرکل سازمان ملل، آقای دی‌میستورا را برای این کار در نظر گرفته است».

دی‌میستورا پیشتر اعلام کرده بود که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل قرار است تصمیم نهایی درباره شرکت سازمان ملل در کنگره سوچی را اعلام کند.

کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه قرار است با حضور حدود ۱۶۰۰ نفر از طرف‌های مختلف سوریه و همچنین ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی ۲۹ و ۳۰ ژانویه (نهم و دهم بهمن‌ماه) در شهر سوچی سوریه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 131

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار