جزئیات مراسم وداع و تشییع شهید «احمد شوهانی» اعلام شد

پیکر مطهر شهید احمد شوهانی دوشنبه ۹ بهمن ماه در نهاوند تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
کد خبر: ۲۷۵۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴ - 28January 2018

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سروان شهید احمد شوهانی اهل شهر برزول نهاوند و از نیرو‌های تیپ انصارالحسین (ع) همدان روز گذشته (شنبه هفتم بهمن ماه) در درگیری با نیرو‌های داعشی در منطقه ازگله کرمانشاه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر این شهید فردا در نهاوند تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

مراسم استقبال از پیکر این شهید بزرگوار امروز (هشتم بهمن ماه ۹۶) ساعت ۱۶ از میدان بار به سمت سپاه ناحیه نهاوند و مراسم وداع نیز عصر امروز بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد شهید حیدری (جوانان) برگزار می‌شود.

جزئیات مراسم وداع و تشییع شهید «احمد شوهانی»

مراسم تشییع شهید شوهانی روز دوشنبه ساعت ۹ صبح از سپاه نهاوند به سمت چهار راه معلم برگزار خواهد شد. سپس پیکر برای خاکسپاری به زادگاهش شهر برزول انتقال می‌یابد.

بزرگداشت این شهید بزرگوار نیز روز دوشنبه ساعت ۱۴ در مسجد جامع شهر برزول برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، شهید احمد شوهانی چندین مرتبه به عنوان مدافع حرم جهت مبارزه با تروریستی‌های تکفیری عازم سوریه شده بود که در نهایت هنگام دفاع از کشور و اسلام و در درگیری با نیرو‌های داعشی به شهادت رسید.

انتهای پیام/ 131

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار