مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان های کشور:
بازگشت مجدد زندانی به زندان در ایران کمتر از آمار جهانی است
مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان های کشور گفت: بازگشت دوباره زندانی به زندان در ایران 10 درصد کمتر از آمار جهانی است که نشان از تاثیرات خوب ارائه خدمات به زندانیان دارد.

به گزارش دفاع پرس، حمیدرضا علی اکبری مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان های کشور در نشست هم اندیشی مدیران عامل انجمن های حمایت از زندانیان استان فارس در شهرستان اقلید افزود: آمار بازگشت مجدد زندانی به زندان در جهان 31 درصد است در حالیکه این رقم در کشور ما پس از انقلاب به 21 درصد رسیده است.
وی گفت: افزون بر 25 هزار نفر از زندانیان آزاد شده در زندان های کشور زیر پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج قرار گرفته اند و بازگشت زندانیان زیر پوشش مرکز مراقبت به زندان دو و هفت دهم درصد است.
مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان های کشور افزود: بیشتر این افراد به دلایل مشکلات مالی که از قبل داشته اند و یا تصادف، مجددا به زندان ها بازگشت داشته اند.
علی اکبری گفت: در مقوله حمایت با سه گروه از مخاطبان شامل زندانیان در مدت تحمل حبس، خانواده زندانیان و زندانیان آزاد شده سروکار داریم.
وی بیان کرد: برای زندانیان در مدت تحمل کیفر براساس رسالت سازمان زندان ها، مبانی علمی و قانونی با عنوان چرخه اصلاح و تربیت وجود دارد و اگر این زندانی پس از آزادی و تا دوسال بعد از آن، بازگشتی به زندان نداشته باشد مسوولان زندان ها در اصلاح و تربیت آنها موفق عمل کرده اند.
مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان های کشور افزود: با توجه به تجربیاتی که در زندان ها در زمینه ارائه خدمات به زندانیان آزاد شده وجود دارد خدمات و تسهیلات اثرگذار بوده و ارائه این خدمات به زندانیان و خانواده های آنها نیز قابل تعمیم و موثر است.
وی گفت: اگر بتوانیم شغل و درآمد پایداری برای زندانیان فراهم کنیم خانواده وی نیز در شرایط بهتری زندگی می کند و آسیب کمتری گریبانگیر آنها می شود.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان مرکز نیز در این نشست گفت: زندانی که سهوی یا عمدی مرتکب جرم شده و به موجب قانون مجازات را تحمل می کند نباید مجازات مضاعف را خانواده آن تحمل کند.
محسن نصیری افزود: براساس رسالت سازمان، انجمن های حمایت در حد بضاعت توانسته اند تعداد کمی از خانواده ها را زیر پوشش خود قرار دهند اما این حمایت ها با مشارکت نهادهای اجتماعی و حمایتی باید گسترش یابد.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان مرکز گفت: باید برای توانمندسازی خانواده زندانیان تلاش کنیم و به این موضوع توجه جدی داشته باشیم که بحث توانمندسازی فقط توانمندسازی اقتصادی نیست بلکه باید در زمینه فقر فرهنگی و فکری نیز بر روی جامعه هدف کار شود تا بتوانیم با کیفیت بهتری خدمات رسانی کنیم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


