به گزارش گروه سایر رسانههای دفاع پرس، مهدی ایزدی روز شنبه در گفتوگویی اظهار داشت: بر اساس آمارهای ثبت شده در مجموع 6 هزار و 663 نفر در حوادث دوران انقلاب به درجه رفیع شهات نائل شدند. این آمار شهدای انقلاب، مربوط به حوادث آن زمان تا قبل از جنگ تحمیلی است و خانواده های این شهدا از بنیاد شهید خدمات مختلفی را دریافت می کنند.
وی اظهار کرد: همچنین از مجموع این شهدا، تعداد 2 هزار و 491 نفر متاهل و چهار هزار و 172 نفر مجرد بودند که در حوادث آن زمان به شهادت رسیدند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید اضافه کرد: از مجموع شهدای دوران انقلاب، همچنین 6 هزار و 267 نفر مرد و 396 نفر زن بودند.
وی تصریح کرد: آمار شهدای انقلاب از 15 خرداد 1342 تا 22 بهمن 1357 به عنوان شهدای انقلاب هستند و بسیاری از این شهدا، قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب به شهادت رسیده اند دیگر بازمانده ای برای تشکیل پرونده در بنیادشهید را نداشتند یا شاید هم بازماندگان آنان فوت کرده اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید ادامه داد: تعداد شهدای دوران انقلاب که تحت پوشش بنیادشهید هستند؛ بازماندگان این شهدا از خدمات بنیاد شهید بهره مند هستند.
بر اساس آمار بنیاد شهید، در دوران دفاع مقدس نیز؛ جانبازان زیر 25 درصد 331 هزار و 555 تن، جانبازان 25 درصد و بالاتر 233 هزار و 267 تن، جانبازان 50 تا 69 درصد 25 هزار و 481 و جانبازان بالای 70 درصد حدود 9 هزار و 688 است؛ ضمن اینکه حدود هفت هزار جانباز اعصاب و روان شدید در کشور بسر می برند. همچنین در مجموع حدود 230 هزار شهید به ویژه در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب شده است.
منبع: ایرنا