سرلشکر سلیمانی: فرهنگ شهادت باید در جامعه تبیین و در دانشگاه‌ها پیاده‌سازی شود

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: فرهنگ شهادت بایستی در جامعه تبیین و در نهاد‌های علمی و فرهنگی جامعه مانند دانشگاه‌ها پیاده‌سازی شود تا جوانان با این فرهنگ ویژه و متعالی آشنا شوند.
کد خبر: ۲۷۸۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۱ - 10February 2018

سرلشکر سلیمانی: کار کردن برای شهدا کمتر از حج مقبول نیست

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از کرمان، سردار سرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در جلسه سیاست‌گذاری کنگره 6 هزار و 500 شهید استان کرمان، با بیان این‌که معارف دفاع مقدس نجات بخش افراد جامعه است، اظهار داشت: بالاترین حجم کتاب‌های مورد حمایت مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، در بحث دفاع مقدس و شهدا به نگارش درآمده است، ولی هنوز نقطه‌های تاریکی در بخش‌های مختلف جامعه وجود دارد که مانع گرایش بخشی از جامعه به سمت دفاع مقدس می‌شود.

وی افزود: کتب دفاع مقدس در کشورهای اسلامی مورد استقبال قرار گرفتند و بعضی هم ترجمه شده‌اند، به عنوان مثال مسئولین عراقی در جلسه‌ای اشاره کرده‌اند، کتاب «من زنده‌ام» که به زبان عربی ترجمه شده را مطالعه کرده‌اند و قابل باور برای آن‌ها نبود که بر سر اسیران ایرانی چه گذشته است.

سرلشکر سلیمانی با طرح این سؤال که چرا اصرار به برگزار شدن کنگره شهدا داریم، گفت: برگزاری کنگره برای برطرف کردن برخی نیازهای جامعه است.

وی ادامه داد: آن‌چه در سیره امام راحل بود و درباره شهدا به منصه ظهور رسید، جایگاه عشق و محبت بود که در مرتبه‌ای بالاتر از جهاد اکبر است و شهدا این مرتبه را از حضرت امام (ره) گرفتند.

فرمانده نیروی قدس سپاه، با بیان این مطلب که شهدا به مرز معصومیت رسیدند، افزود: آن نقطه‌ای که موفق به نمایش شخصیت حقیقی امام (ره) بود، در دفاع مقدس اتفاق افتاد و این ظرفیت در جبهه برای شهدا ایجاد شد و در حوادث پس از جنگ تحمیلی هم انسان‌های عجیب و غریبی در جنگ می‌دیدیم و شهدا این را از امام (ره) گرفتند.

سرلشکر سلیمانی با اشاره به این‌که شهید «محسن حججی» تسلیم محض خدا و رضای خدا بود و درد را حس نمی‌کرد، تصریح کرد: یکی از رزمندگان نوجوان لبنانی برای مادرش تعریف می‌کرد که خواب دیدم داعش من را اسیر کرده و قصد دارد سر من را ببرد و من بسیار ترسیدم و این خواب را سه مرتبه دیدم و بار سوم که فرد داعشی روی سینه من نشسته بود، امام حسین (ع) را دیدم که به من گفت: «نترس، سر من را هم بریدند و درد نداشت» و خواب این جوان به واقعیت پیوست و داعش سر وی را برید.

وی در ادامه با بیان این‌که جامعه ما نیاز به فرهنگ شهادت دارد، افزود: فرهنگ شهادت بایستی در جامعه تبیین و در نهاد‌های علمی و فرهنگی جامعه مانند دانشگاه‌ها پیاده‌سازی شود تا جوانان با این فرهنگ ویژه و متعالی آشنا شوند.

فرمانده نیروی قدس سپاه با تأکید بر این‌که باید با کسانی که با انقلاب فاصله دارند نزدیک و رفیق شوید، اظهار داشت: باید این فرصت را برای جوانان به‌خصوص دانشجوها فراهم کرد تا با فرهنگ شهید و خانواده شهید آشنا شوند و بایستی سفره شهید را به مانند سفره رمضان و ضیافت‌الله برای آحاد جامعه پهن کرد.

وی اظهار داشت: برگزاری کنگره شهدای استان کرمان کار بسیار ارزشمند و ماندگاری خواهد بود و قطعاً کار کردن برای شهدا کمتر از حج مقبول نیست و عبادت بزرگی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها