امیرخانزادی:

بعد مسافت عملیات جستجوی اجساد کشتی سانچی را طولانی کرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بی مبالاتی کشور‌های منطقه در حادثه سانچی، گفت: بعد مسافت عملیات جستجوی اجساد کشتی سانچی را طولانی کرد.
کد خبر: ۲۷۹۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳ - 15February 2018

بعد مسافت عملیات جستجوی اجساد کشتی سانچی را طولانی کردبه گزارش دفاع پرس از نوشهر، امیر دریادار حسین خانزادی امروز در همایش مدیریت دانش در دانشگاه علوم دریایی نوشهر درباره آخرین وضعیت کشتی سانچی اظهار داشت: با توجه به بعد مسافت و زمانی که این اتفاق افتاد، کشورهایی که در آن منطقه حضور داشتند باید سهم خود را در نجات سرنشینان ادا می‌کردند شاید کوتاهی‌هایی کردند و احساس تعلق خاطر قابل توجهی برای نجات سرنشینان نمی‌کنند و به همین جهت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران داوطلبانه وارد عرصه شد که البته به خاطر بعد مسافت زمان بر شده بود.

وی با تاکید بر اینکه سانچی موضوع بسیار مهمی برای جمهوری اسلامی ایران است، افزود: عرصه دریا بسیار سخت و پیچیده است و روزانه سوانح مختلفی در آن اتفاق می‌افتد به طوری که در سال گذشته چهار مورد حادثه دریایی بزرگ اتفاق افتاد و ناوشکن‌های آمریکایی با کشتی‌های تجاری برخورد کرد و علاوه بر خسارت فراوان، تعداد زیادی هم در این سوانح از بین رفتند، عرصه دریا، عرصه سختی است و هزینه دارد.

خانزادی گفت: دانشگاه نوشهر در سال‌های گذشته همایش‌های هوشمندانه‌ای را در پیش گرفت و ارتباط معناداری با نیروی دریایی و مباحث دریا وجود دارد و این نشان از پیوستگی مهم بین حوزه فناوری و دانش است و از طرفی اهمیت برجسته فناوری و دانش را در حوزه دریا به‌ویژه نیروی دریایی مشخص می‌کند.

وی با بیان اینکه اساسا عرصه دریا پیچیده و سخت است و از بین 200 کشور دنیا 44 کشور در خشکی محصور هستند، افزود: سایر کشورها باید حضور نهانی در حوزه دریا داشته و از منافع دریا استفاده کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه دو سوم سطح کره زمین را دریا فرا گرفته است، تصریح کرد: تعدادی از کشورها در حوزه تجارت بیشترین سهم را دارند که اینها یا دریانوردان ماهری هستند و یا در صنعت دریانوردی و کشتی حرفی برای گفتن دارند.

خانزادی گفت: در مقاطع مختلف تلاش داریم که نیروی انسانی خود را تیز می‌کنیم، مصداق تیز شدن در موضوع دانش و نیروهای مسلح هوشمندانه طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در تدابیر خود در سال 94 سه ویژگی را برای یک نظامی برشمردند که ایمان، شجاعت و دانش را از شاخصه‌های اصلی یک نظامی عنوان کردند، گفت: دانش اگر نباشد ابزارهای ما در مقابل ابزارهای شیاطین کُند می‌شود و اگر یک نظامی مسلح به دانش نباشد با تمام توانایی‌هایی که دارد در ابزارهای اصلی کُند خواهد بود.

خانزادی تصریح کرد: رهبری بر این تاکید داشتند که علم و دانش را از دیگران یاد بگیرند ولی نباید فراموش کرد چیزی که به عنوان علم و دانش برای ما مطلوب است این است که مجموعه دانش کشور و دانشجوها در مسیری حرکت کنند که در طرازهای جهانی حرف‌هایی برای گفتن داشتند و برای شکستن انحصار جهانی بر دریا گام برداریم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با بیان اینکه در کنار ایمان، شجاعت و دانش، برخورداری از دانش برای حضور در دریا بسیار مهم است، گفت: عرصه دریا، عرصه بسیار سختی است و علاوه بر اینکه باید با شجاعت باید وارد دریا شد حتما دانش دریایی نیز باید داشت و بدون آن امکان‌پذیر نیست.

وی با اعلام اینکه در این همایش از ظرفیت‌های ملی برای هم‌افزایی استفاده می‌شود، افزود: برای علوم ارزشمند و معنادار در عرصه دریا مدیریت راهبردی منابع انسانی یکی از ظرفیت‌های بزرگ نیروی دریایی است.

خانزادی تصریح کرد: مدیریت استراتژیک و راهبردی در دریا برای اهداف بلندمدت، تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است و دستیابی به اهداف نیروی دریایی، قطعا نیاز به حوزه‌های علمی، فناوری و دانش است.

امیر سرتیپ محمدحسین دادرس، جانشین فرماندهی کل ارتش نیز با اشاره به کشف روابط بین پدیدها و اسرار خلقت، گفت: باید به این پدیده ها به عنوان یک دریچه علمی توجه شود.

وی با بیان اینکه 600 سال قانون بوعلی سینا در اروپا تدریس می شد افزود: علم ابوعلی سینا متاثر از علوم اکتسابی و علم حضوری است.

جانشین فرماندهی کل ارتش با بیان اینکه ایران و اسلام نقش بسزایی در علوم اروپا و نوزایی علوم در اروپا دارند گفت: متاسفانه علم در اروپا به انباشت سلاح به جنگ های جهانی تبدیل شده است.

وی افزود: علمی که توانست توانمندی های زیادی برای اروپا به بار آورد به دلیل دوربودن از اخلاق به جای آنکه سعادت بشری را دامن زد به جنگ های جهانی و میلیون ها کشته روی آورد.

امیر دادرس تاکید کرد: علم باید ما را به منزل مقصود برساند و اگر همراه علم تذهیب و اخلاق نباشد، جز برای نابودی بشر به خدمت هیچ کس درنخواهد آمد.

جانشین فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اگرچه حرکت در مسیر علمی باید تابع قواعد علمی باشد اما در نظام علمی و بنیه دفاعی باید سراغ علمی رویم که ما را از وابستگی خارج کند و ما را به استقلال و عزت برساند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار