شکار بدل اندازهای گوشی تلفن همراه

بدل اندازهای گوشی تلفن همراه که با اصرار اقدام به فروش گوشی های تقلبی خود به مردم می کردند نهایتا دست بند قانون را بر روی دستان خود دیدند.
کد خبر: ۲۸۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵ - 14September 2014

شکار بدل اندازهای گوشی تلفن همراه

به گزارش خبرنگار انتظامی دفاع پرس، در پی وقوع سرقت هایی به شیوه بدل اندازی و فروش گوشی های تلفن همراه چینی و دست دوم تحت عنوان گوشی های اصل به تعدادی از خریداران گوشی تلفن همراه، پروندهای در این خصوص تشکیل و جهت رسیدگی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 با شناسایی تعدادی از مالباختگان مشخص شد که همگی آنها به شیوه و شگردی مشابه و در محدوده تقاطع خیابان جمهوری – خیابان حافظ مورد کلاهبرداری به شیوه بدل اندازی قرار گرفته اند.

یکی از شکات در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: " برای خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه به پاساژ ... واقع در تقاطع خیابان جمهوری - حافظ مراجعه و پس از چندین مورد اخذ قیمت از چند فروشگاه، با فردی مواجه شدم که چند نفر با اصرار قصد خرید موبایل ایشان را داشتند اما فروشنده عنوان می کرد که گوشی را به دلال نمی فروشد؛ با توجه به اینکه ایشان به ناگاه در مقابل من ظاهر شده بود، قیمت گوشی را پرسیدم که این شخص به بهانه خلاصی از دست دلال ها به بیرون پاساژ رفته و قیمت موبایل خود را که قیمت گوشی اصل آن حدود یک میلیون تومان است را به قیمت 620 هزار تومان پیشنهاد داد و مدعی شد که گوشی را دو ماه پیش هدیه گرفته است؛ پس از مشاهده فاکتور خرید گوشی که شماره سریال درج شده در داخل آن مطابقت کامل با سریال روی جعبه گوشی داشت، علت فروش گوشی را نیاز پولی بیان کرد ".

نهایتا پس از رؤیت شماره سریال گوشی و مطابقت آن با فاکتور فروش دارای مهر، قانع شدم که گوشی اصل و قیمت آن نیز مناسب است ... ؛ پس از گرفتن تخفیف، گوشی تلفن همراه را به مبلغ 590 هزار تومان خریداری و برای پرداخت پول به نزدیک ترین دستگاه خودپرداز مراجعه و مبلغ فوق را به حساب عابر بانک فرونشده فروختم اما پس از مدتی متوجه شدم که گوشی تقلبی به بنده فروخته شده است ".


شاکی دیگری نیز پس از حضور در اداره چهاردهم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: "یک عدد گوشی تلفن همراه را بهمراه جعبه و فاکتور فروش آن به مبلغ 730 هزار تومان، در مقابل پاساژ ... خریداری و مبلغ فوق را از طریق عابر بانک به حساب فروشنده واریز کردم؛ پس از انجام معامله مشخص شد که گوشی تقلبی است و با مشخصات اعلام شده از سوی فروشنده مطابقت ندارد ".

با توجه به اظهارات شکات و مالباختگان مبنی بر واریز وجه نقد به حساب عابر بانک فروشنده ی گوشی های تلفن همراه، کارآگاهان ضمن شناسایی حساب عابر بانک مربوطه به بررسی تراکنش مالی این حساب پرداخته و نهایتا موفق به شناسایی تصویر مرد جوانی حدودا 25 می شوند که دارنده عابربانک برای برداشت وجه نقد به یکی از شعب بانکی مراجعه کرده بود؛ بلافاصله تصاویر دوربین های مداربسته بانکی مورد بررسی قرار گرفت و مالباختگان موفق به شناسایی این جوان می شوند.


با شناسایی تصویر متهم پرونده، کارآگاهان با مراجعه به محل تردد این فرد در تقاطع خیابان جمهوری – خیابان حافظ این محل را تحت مراقبت های پلیسی نامحسوس قرار داده و نهایتا در اواخر مردادماه موفق به دستگیری دو متهم 23 ساله شدند که هر دو متهم پس از انتقال به اداره چهاردهم پلیس آگاهی، صراحتا به ده ها فقره بدل اندازی و فروش گوشی های دست دوم و چینی تحت عنوان گوشی های اصلی اعتراف کردند.


سرهنگ کارآگاه "محمدرضا ذاکراستقامتی" معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با تایید این خبر گفت: "با اعتراف صریح هر دو متهم به دهها فقره بدل اندازی و فروش گوشی های تلفن همراه تحت عنوان گوشی های اصل و شناسایی دهها مالباخته تا بدین لحظه از تحقیقات و به منظور شناسایی دیگر مالباختگانی که توسط متهمان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند ، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر دو متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمان شدند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایت های خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند ".
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار