ظریف در نشست خبری مشترک با همتای صرب:

راه‌حل مشکلات منطقه‌ای و بین‌المللی از طریق گفت‌وگو است

وزیر امور خارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با همتای صربستانی خود گفت: راه‌حل مشکلات منطقه‌ای و بین‌المللی از طریق گفت‌وگو و احترام به حقوق بین‌الملل است.
کد خبر: ۲۸۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۳ - 26February 2018

راه‌حل مشکلات منطقه‌ای و بین‌المللی از طریق گفت‌وگو استبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در نشست خبری مشترک با ایویتسا داچیچ معاون اول نخست وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری صربستان شرکت کرد.

وی در این کنفرانس خبری ضمن قدردانی از مهمان نوازی گرم و صمیمانه دولت، مردم و وزیر خارجه صربستان عنوان کرد: بسیار خوشحالم امروز به همراه یک هیات بزرگ اقتصادی شامل مدیران عامل شرکت‌های بزرگ ایرانی و روسای اتاق‌های بازرگانی ایران در بلگراد هستم. 

وزیر امور خارجه ایران زمینه های گسترش روابط را متنوع برشمرد و گفت: امیدواریم همانطور که در یکی دو سال گذشته شاهد گسترش روابط بودیم این روابط هر روز در حوزه های مختلف به نفع مردم دو کشور گسترش یابد. یکی از این زمینه ها گسترش روابط مردمی و توریسم است و از زمان لغو روادید با جمعیت زیادی از ایرانیان که به صربستان سفر کردند روبرو بودیم و این جمعیت در آینده نزدیک افزایش قابل توجهی می یابد.

وی افزود: ایرانی هایی که به صربستان سفر کردند از مهمان نوازی و گرمی مردم صربستان بسیار خرسندند و برای ما نیز باعث خرسندی است که شاهد حضور شهروندان صربستان در ایران باشیم و آنها استقبال و گرمی مردم ایران را خواهند دید.

ظریف زمینه های همکاری ایران و صربستان را در حوزه های انرژی، حمل و نقل، کشاورزی و فناوری و من جمله همکاری های دفاعی خواند که در زمان یوگسلاوی سابق بسیار خوب بوده و افزود: از کمک و حمایت دولت صربستان در سازمان های بین المللی خشنودیم و معتقدیم راه حل مشکلات منطقه ای و بین المللی از طریق گفتگو و احترام به حقوق بین الملل دست یافتنی است. 

وزیر خارجه گفت: خوشحالم در دو روز اقامتم در این کشور با مقامات عالیه این کشور ملاقات خواهم کرد و دعوت آقای روحانی از همتای صربستانی را به ایشان ابلاغ خواهم کرد و فردا در یک مجمع اقتصادی زمینه های همکاری بخش های خصوصی دو کشور را با حضور تجار و کارآفرینان دو کشور بررسی می کنیم.

وی ادامه داد: این سفر ملاقات های سیاسی با رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس مجلس، وزیر صنعت و وزیر خارجه را با همکاری ها بین دو بخش خصوصی همراه می کند.  

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در اولین مقصد سفرش به منطقه بالکان و شرق اروپا امروز به صربستان رفت.

ظریف در سفر دوره‌ای خود به این منطقه قرار است از کشورهای بلغارستان، کرواسی و بوسنی نیز دیدار کند.

منبع: مهر

نظر شما
پربیننده ها