مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان خبر داد؛

جایگاه برتر مردم استان کرمان در زیارت گلزارهای شهدا

«محمدرضا حسنی سعدی» گفت: در نظرسنجی‌های به عمل آمده، مردم استان کرمان رتبه نخست بازدید و زیارت قبور مطهر در گلزار شهدا را کسب کرده‌اند.
کد خبر: ۲۸۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵ - 04March 2018

جایگاه برتر مردم استان کرمان در زیارت قبور گلزار شهدا

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از کرمان، سردار «محمدرضا حسنی سعدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در جلسه مشترک شورای هماهنگی دفاع مقدس و شورای فرهنگ ایثار و شهادت این استان، اظهار داشت: ۲۲ اسفندماه سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز بزرگداشت شهداست که طبق نظرسنجی که در مورد نام‌گذاری این روز انجام شده است، مردم در سال نخست ۵ درصد، سال دوم ۱۵ و سال سوم ۲۵ درصد از وجود چنین روزی در تقویم اطلاع داشتند. 

وی از وجود ۲۲۶ هزار و ۶۱ شهید در کشور خبر داد و عنوان کرد: یادواره شهدا در کرمان و شهرستان‌های استان به خوبی برگزار می‌شود و برای هرچه باشکوه برگزار شدن آن بایستی بر حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا، استفاده از فن‌آوری‌های روز برای اطلاع رسانی و مردمی بودن این مراسم‌ها تأکید شود.

حسنی سعدی با بیان اینکه در نظرسنجی‌های به عمل آمده، مردم استان کرمان رتبه نخست بازدید و زیارت قبور مطهر در گلزار شهدا را کسب کرده‌اند، افزود: شهدا برای نظام و کشور فداکاری کردند و امروز ما بر سر سفره شهدا هستیم و وظیفه ما است که ما از این عزیزان تجلیل و تقدیر کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار