نماینده جهاد اسلامی:

تشکیلات خودگردان بزرگترین تهدید علیه فلسطینی‌هاست

«ناصر ابوشریف» همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی را بزرگترین تهدید علیه فلسطینی‌ها دانست و گفت: بیشتر عملیات‌های جهادی علیه رژیم صهیونیستی توسط تشکیلات خودگردان فلسطین خنثی می‌شود.
کد خبر: ۲۸۲۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹ - 06March 2018

تشکیلات خودگردان بزرگترین تهدید علیه فلسطینی‌هاستبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «ناصر ابوشریف» در گفت‌وگویی درباره راهکارهای فلسطینیان برای پشیمان کردن آمریکا از انتقال سفارتش به قدس اظهار داشت: ملت فلسطین محور اساسی برای رویارویی با تمام طرح ها و اقدامات رژیم صهیونیستی و حامیان آن است. اولین گامی که فلسطینیان باید بردارند، بازگشت به طرح ملی فلسطین است چرا که بدون وجود هرگونه طرح و برنامه ملی امکان ندارد که بتوان با رژیم صهیونیستی قاطعانه برخورد کرد. هنگامی که مقامات تشکیلات خودگردان برای امضای پیمان صلح با رژیم صهیونیستی به اسلو رفتند،  وحدت ملی فلسطین  دچار شکاف شد.  گروهی طرفدار صلح با تل آویو شدند و گروهی دیگر آن را نپذیرفتند و  رد کردند.  اکنون تمام فلسطینی ها به موضوع صلح با رژیم صهیونیستی هیچ اعتقادی ندارند حتی آنانی که به اسلو رفتند و پیمان صلح با تل آویو امضا کردند،  معتقدند این پیمان هیچ سودی برای فلسطینی ها به همراه نداشت.

یکپارچه سازی صفوف

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران تصریح کرد:  اکنون بهترین فرصت برای ایجاد وحدت و یکپارچه سازی صفوف فلسطینی ها بوجود آمده تا در برابر اسرائیل بایستند. ناگفته نماند، فلسطینی های ساکن قدس نقش برجسته ای دراین زمینه دارند زیرا بیش از 300 هزار فلسطینی  در این شهر زندگی می کنند و بافت جمعیتی بزرگی را قدس تشکیل می دهند.  درست است که رژیم صهیونیستی با اجرای طرح های مختلف می کوشد از تعداد فلسطینی های ساکن قدس بکاهد  اما آنان در طول تاریخ نشان داده اند،  در برابر  هر طرح و برنامه ای علیه شهرشان ایستاده و می ایستند.

قدس مسئله بنیادین

وی با تاکید براینکه «قدس» موضوع اصلی جهان اسلام است، گفت: دفاع از این شهر محدود به فلسطینی های ساکن قدس نمی شود بلکه باید تمام مسلمانان در این زمینه بکوشند. این مسئله یک امر اخلاقی و دینی است. نام مسجدالاقصی در قرآن آمده است و مقدس بودن این مسجد محدود به فلسطینی ها، اعراب نمی شود. برهمین اساس،  قدس یک مسئله بنیادین برای جهان اسلام محسوب می شود و امکان دفاع از آن برای تمام مسلمان وجود دارد.

فلسطینی ها زیر خط فقر

ابوشریف گفت:  فلسطینی ها باید در برابر اقدامات دشمن صهیونیستی بایستند . مسلمان سایر کشورها باید در همین راه قرار داشته باشند و راه های دیگری را مثل سازش  و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را در پیش نگیرند.  به هرحال،  قدس نیازمند حمایت مسلمانان است.  فلسطینی های ساکن این شهر در فقر و فلاکت زندگی می کنند. در حقیقت 80 درصد فلسطینی ها ساکن در قدس بر اساس سیاست های اقتصادی تل آویو  زندگی می کنند.  آنان زیر خط فقر بسر می برند.  با وجود این، مالیات سنگینی می دهند مثل مالیات بر زمین و ساختمان، مالیات بر درآمد... همچنین صهیونیست ها مغازه های فلسطینی را تعطیل می کنند و اجازه حضور فلسطینی ها در آنجا را نمی دهند.  فلسطینی های ساکن کرانه باختری رود اردن تنها با صدور ویزا می توانند به قدس وارد شوند.  چنانچه مسلمانان و دولت های اسلامی بخواهند به مردم فلسطین کمک کنند، می توانند با اجرای طرح های بزرگ عمرانی، اقتصادی و اجتماعی در این زمینه گام بردارند.  زکات و کمک های نقدی می توانند منابع مالی خوبی در این زمینه محسوب شوند.

العربیه در خدمت تل آویو

این فعال سیاسی به اهمیت کاربرد رسانه ها در دفاع از آرمان های فلسطین و قدس شریف اشاره کرد و گفت: باید این آرمان ها در تمام رسانه ها منتشر و بر آنها تاکید شود. متاسفانه شاهدیم که برخی رسانه های بزرگ جهان عرب مثل شبکه تلویزیون ماهواره ای «الجزیره» و «العربیه» بیشتر درخدمت منافع صهیونیست ها هستند تا آرمان های فلسطین.  باید به این روند پایان داده شود.

راهکاری های حقوقی

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران از دیگر راهکارهای مبارزه با رژیم صهیونیستی را استفاده از ابزارهای حقوقی دانست و اظهارداشت: فلسطینی ها اسناد و مدارک زیادی علیه رژیم صهیونیستی در اختبار دارند. شهر قدس یکی از همین پرونده های حقوقی مهم است. ده ها سال قبل آمریکا قدس غربی را جزء اسرائیل دانست و قدس شرقی را به عنوان سرزمین اشغالی به رسمیت شناخت. شورای امنیت سازمان ملل هم با صدور قطعنامه ای قدس شرقی را به عنوان سرزمین اسلامی به رسمیت شناخت. لذا می توان با راهکارهای قانونی علیه اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی به مبارزه برخاست. در اینجا باید به این نکته اشاره کنم، زمینی که قراراست سفارت آمریکا در آنجا احداث شود، متعلق به شخصیت های حقیقی فلسطینی و اداره اوقاف است. اینان اسناد مالکیت خود را به رژیم صهیونیستی ارائه داده اند.  لذا این امید وجود دارد که بتوان از طریق قانونی و حقوقی علیه انتقال سفارت آمریکا به قدس اقدام کرد.

تشکیلات خود گردان بزرگ ترین تهدید

وی درباره احتمال انجام عملیات جهادی فلسطینی ها همزمان با انتقال سفارت آمریکا به قدس گفت: مردم فلسطین از سال 2015با امکانات و وسائل محدودی که در اختیار داشتند مثل چاقو یا خودرو  به صهیونیست ها حمله بردند اما بیشترین تهدیدی که علیه فلسطینی ها دراین زمینه وجود دارد، تشکیلات خود گردان فلسطین است. این تشکیلات با رژیم صهیونیستی همکاری امنیتی دارد.  بنابراین، بیشتر عملیات های جهادی و  امنیتی علیه رژیم صهیونیستی توسط تشکیلات خودگردان فلسطین خنثی می شود حتی کسانی که قبل از انجام عملیات های جهادی به شهادت می رسند، تشکیلات خودگردان فلسطین در آن نقش دارد.

همکاری امنیتی باید خاتمه یابد

این سیاستمدار فلسطینی با تاکید بر ضرورت پایان یافتن همکاری های امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در شورای مرکزی فلسطین تصمیم گرفته شد که همکاری امنیتی با تل آویو متوقف شود.  مردم فلسطین آمادگی انجام عملیات های جهادی را دارند اما اینکه ملت فلسطین با موضوع انتقال سفارت آمریکا به قدس چه برخوردی خواهند کرد؟ می توان گفت چنانچه شرایط فراهم شود و کشورهای عربی و اسلامی از فلسطین حمایت کنند، مشکلات امنیتی خطرناکی برای رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد شد.  ملت فلسطین این توانایی را دارند، با هر وسیله ای که در اختیار دارند به رویارویی با رژیم صهیونیستی برخیزند.

فاصله زیاد بدنه فتح با رهبران

ابوشریف درپاسخ به سئوال پایانی مبنی براینکه «با توجه به تحولات حاری در عرصه فلسطین همگرایی و واگرایی تشکیلات خودگردان فلسطین با حماس و جهاد اسلامی را چگونه ارزیابی می کنید و چشم انداز مسیر حرکت آنها چیست؟» گفت: بدنه و اعضای رده پائین جنبش فتح (به رهبری محمود عباس) اختلاف زیاد به حماس و جهاداسلامی فلسطین ندارند. این موضوع در انتفاضه های گذشته بخوبی به اثبات رسیده است. تشکیلات نظامی جنبش فتح بسیار خوب است حتی برخی از اعضای آن متدین تر از اعضای جماس و جهاداسلامی هستند. اما رهبران سطوح بالای جنبش فتح فاصله زیادی با بدنه این جنبش دارند.  اکنون شرایط برای سیاستمداران حاکم در فلسطین بسیار خوب و عالی است. آنان از لحاظ مالی بسیار بهره مندند و از امکانات سایر دیگر بخوبی استفاده می کنند. این شرایط شامل تمام اعضای جنبش فتح نمی شود بلکه برخی از رهبران این جنبش از آن برخوردارند. به نظرم سایر اعضای فتح در مواضع سیاسی و تحلیل های خود نسبت به تحولات فلسطین اختلاف چندانی با حماس و جهاد اسلامی ندارند. اگر این گونه رهبران برکنار شوند، آنگاه ملاحظه خواهد شد، جقدر  مواضع فتح و حماس و جهاد اسلامی به هم نزدیک است.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار