اجرای 29 برنامه شاخص متناسب با هفته دفاع مقدس در گیلان

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت ، صبح امروز نشستی با حضور روسای کمیته های شش گانه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس گیلان در استانداری برگزار شد.
رسول جلایی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان ضمن اشاره به برنامه های ارسالی کمیته های شش گانه گفت: برنامه های متعددی توسط دستگاههای استان به ستاد ارسال شده که مجموع آنها به 1570 برنامه می رسد.
وی ادامه داد: این برنامه ها که از لحاظ موضوعی و همچنین از لحاظ رویکردی تقسیم بندی شده است در قالب 14 گروه موضوعی قرار گرفته است.
جلایی با اشاره به بخشی از این تقسیم بندی ها در این نشست افزود: از مجموع فعالیتها و ریزفعالیتها 29 برنامه شاخص تعیین شده است که قرار است توسط این کمیته ها پیگیری و اجرا گردد.
دبیر ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس گیلان با اشاره به برنامه های صدا و سیمای مرکز گیلان در هفته دفاع مقدس گفت: یک سوم ساعات پخش برنامه های این مرکز به برنامه هایی با موضوع دفاع مقدس اختصاص یافته است که در نوع خود جالب و قابل تقدیر می باشد.
جلایی در پایان ضمن تشکر از روسای کمیته های شش گانه آموزش، نیروهای مسلح، فرهنگی هنری، اجتماعی ، بسیج و رسانه گفت: در آینده نزدیک گزارشی از فعالیت های پیش بینی شده در هفته دفاع مقدس به اطلاع عموم خواهد رسید .
انتهای پیام/
