«محمدحسن باقری» پرورش دهنده «شترمرغ» در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، با اشاره به لزوم توجه مسئولان به مسئله پرورش شترمرغ، اظهار داشت: پرورش دهندگان شترمرغ با انگیزه و امید به کار تولید میپردازند و نیازمند حمایت مسئولان در امر بازاریابی، نهادینهسازی و فرهنگ مصرف محصولات شترمرغ در داخل کشور و نیز صادرات این محصول هستند.
وی افزود: سالهای زیادی پیمانکار ساختمان بودم، اما همیشه به کار کشاورزی و پرورش دام علاقه داشتم؛ تا اینکه سال ۹۲ با ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه، کار پرورش شترمرغ را به صورت خانوادگی آغاز کردیم.
باقری تصریح کرد: پس از یادگیری روشهای پرواربندی و آشنایی با علوفه و نیازهای شترمرغ، کار خود را آغاز کردم و در حال حاضر روزی ۱۵۰ کیلوگرم گوشت شترمرغ بهدست میآورم.
وی ادامه داد: مسئولان باید برای بازار فروش محصولات شترمرغ فکری بکنند و وقتی تولیدمان بیشتر میشود، بتوانند محصولات تولیدی ما را صادر کنند تا مجبور نشویم گوشت را منجمد کنیم.
این پرورش دهنده شترمرغ یادآور شد: گوشت شترمرغ سرشار از «آهن»، ویتامینهای مفید برای بیماران قلبی، برطرف کننده بیمارهای پوستی و بهبود دهنده سیستم عصبی و درمانهای سردردهای میگرنی و بسیاری بیمارهای دیگر است.
وی همچنین درمان زخمها و کبودیها، بریدگیها و تسکین دردهای مزمن و شدید مفاصل، دردهای ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلات و ماهیچهها و نیز برطرف کننده یا کاهنده علائم و ناراحتیهای پوستی از جمله اگزما، تبخال و تاول را از خواص دیگر گوشت شتر مرغ عنوان کرد.
باقری با اشاره به استفاده از پرهای شتر مرغ در زمینههای مختلف گفت: از پرهای شترمرغ میتوان برای تزئین گیاهی، طراحی داخلی و لباس محلی و کلاه در مراسمهای دینی بهره برد.
وی افزود: پرهای شتر مرغ خاصیت «آنتی اکسیدان» دارند و نیز برای نقاشی اتومبیل نیز میتوان از آنها استفاده کرد و حتی از پرهای شترمرغ برای «چوب پر» که در حرمهای ائمه (ع) استفاده میشود.
این پرورش دهنده شترمرغ تأکید کرد: پرورش شترمرغ فایده بسیاری دارد و از همه اعضای بدن این پرنده اعم از گوشت، پوست، روغن و پر آن میتوان استفاده کرد، اما نکته مهم اینجا است که تولیدکننده به تنهایی نمیتواند در تبدیل پوست به چرم، تهیه روغن از قسمتهای مختلف بدن شترمرغ و یا حتی عرضه گوشت اگر ظرفیت تولید بالایی داشته باشد، وارد شود و نیازمند حمایت مسئولان است، به عنوان نمونه دولت میتواند برای کارکنان خود در ادارات و مراکز مختلف مصرف گوشت شترمرغ را نهادینهسازی و با این روش از تولیدکنندگان حمایت کند.
انتهای پیام/ 191