حمایت از کالای ایرانی (۵)/ پرورش‌دهنده شترمرغ در گفت‌وگو با دفاع پرس:

لزوم نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف محصولات شترمرغ در کشور/ صنعت پرورش شترمرغ نیازمند حمایت مسئولان است

یک پرورش دهنده «شترمرغ» گفت: تولیدکننده به تنهایی نمی‌تواند در تبدیل پوست به چرم، تهیه روغن از قسمت‌های مختلف بدن شترمرغ و یا حتی عرضه گوشت اگر ظرفیت تولید بالایی داشته باشد، وارد شود و نیازمند حمایت مسئولان است.
کد خبر: ۲۸۴۰۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸ - 05May 2018

صنعت پرورش شترمرغ نیازمند حمایت مسئولان است/ لزوم نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف محصولات شترمرغ در کشور«محمدحسن باقری» پرورش دهنده «شترمرغ» در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، با اشاره به لزوم توجه مسئولان به مسئله پرورش شترمرغ، اظهار داشت: پرورش دهندگان شترمرغ با انگیزه و امید به کار تولید می‌پردازند و نیازمند حمایت مسئولان در امر بازاریابی، نهادینه‌سازی و فرهنگ مصرف محصولات شترمرغ در داخل کشور و نیز صادرات این محصول هستند.

وی افزود: سال‌های زیادی پیمانکار ساختمان بودم، اما همیشه به کار کشاورزی و پرورش دام علاقه داشتم؛ تا این‌که سال ۹۲ با ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه، کار پرورش شترمرغ را به صورت خانوادگی آغاز کردیم.

باقری تصریح کرد: پس از یادگیری روش‌های پرواربندی و آشنایی با علوفه و نیاز‌های شترمرغ، کار خود را آغاز کردم و در حال حاضر روزی ۱۵۰ کیلوگرم گوشت شترمرغ به‌دست می‌آورم.

وی ادامه داد: مسئولان باید برای بازار فروش محصولات شترمرغ فکری بکنند و وقتی تولیدمان بیشتر می‌شود، بتوانند محصولات تولیدی ما را صادر کنند تا مجبور نشویم گوشت را منجمد کنیم.

این پرورش دهنده شترمرغ یادآور شد: گوشت شترمرغ سرشار از «آهن»، ویتامین‌های مفید برای بیماران قلبی، برطرف کننده بیمار‌های پوستی و بهبود دهنده سیستم عصبی و درمان‌های سردرد‌های میگرنی و بسیاری بیمار‌های دیگر است.

وی همچنین درمان زخم‌ها و کبودی‌ها، بریدگی‌ها و تسکین درد‌های مزمن و شدید مفاصل، درد‌های ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلات و ماهیچه‌ها و نیز برطرف کننده یا کاهنده علائم و ناراحتی‌های پوستی از جمله اگزما، تبخال و تاول را از خواص دیگر گوشت شتر مرغ عنوان کرد.

باقری با اشاره به استفاده از پر‌های شتر مرغ در زمینه‌های مختلف گفت: از پر‌های شترمرغ می‌توان برای تزئین گیاهی، طراحی داخلی و لباس محلی و کلاه در مراسم‌های دینی بهره برد.

وی افزود: پر‌های شتر مرغ خاصیت «آنتی اکسیدان» دارند و نیز برای نقاشی اتومبیل نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد و حتی از پر‌های شترمرغ برای «چوب پر» که در حرم‌های ائمه (ع) استفاده می‌شود.

این پرورش دهنده شترمرغ تأکید کرد: پرورش شترمرغ فایده بسیاری دارد و از همه اعضای بدن این پرنده اعم از گوشت، پوست، روغن و پر آن می‌توان استفاده کرد، اما نکته مهم این‌جا است که تولیدکننده به تنهایی نمی‌تواند در تبدیل پوست به چرم، تهیه روغن از قسمت‌های مختلف بدن شترمرغ و یا حتی عرضه گوشت اگر ظرفیت تولید بالایی داشته باشد، وارد شود و نیازمند حمایت مسئولان است، به عنوان نمونه دولت می‌تواند برای کارکنان خود در ادارات و مراکز مختلف مصرف گوشت شترمرغ را نهادینه‌سازی و با این روش از تولیدکنندگان حمایت کند.

انتهای پیام/ 191

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار