معرفی کتاب؛

کتاب «شجاع نبرد» روایت‌گر شهید «شاهمراد نقدی»

کتاب «شجاع نبرد» مجموعه‌ای از خاطرات و زندگی‌نامه شهید «شاهمراد نقدی» است که با حمایت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان در ۲۲۷ صفحه گردآوری و به چاپ رسیده است.
کد خبر: ۲۸۷۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰ - 07May 2018

معرفی کتاب «شجاع نبرد»به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم‌آباد، کتاب «شجاع نبرد» روایت‌گر خاطرات و زندگی‌نامه شهید «شاهمراد نقدی» است که به قلم «امین کیانی» و با حمایت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان گردآوری و تدوین و در سال ۱۳۹۵ توسط انتشارات «پراکنده» به چاپ رسیده است.

تعداد صفحات مکتوب کتاب ۲۷۷ صفحه است و تصاویری از شهید و همرزمانش در صفحات پایانی، زینت بخش این کتاب است.

در بخشی از این کتاب آمده است:

به نقدی خبر دادیم که «پس فردا میاییم پاوه». ساعت هفت صبح، از سنندج به همراه سرگرد «نیاکان» رکن دو تیپ و سرگرد «ابراهیمی» مسئول عملیات لشکر، با یک «آهو بیابان» به سمت «پاوه» حرکت کردیم.

از «سنندج» به «کامیاران» رفتیم و از آن‌جا به «روانسر» بعد هم به «پاوه». حدود ساعت یک و نیم بود، به قرارگاه گردان ۱۳۹ لشکر ۸۴ پیاده خرم‌آباد در حوالی «پاوه» رسیدیم.

سرگرد «نقدی» همراه چند نفر دیگر جلو آمدند، سلام و احوال‌پرسی کردیم. در همین برخورد، از او خوشم آمد. یک احترام نظامی محکم داد. افسر ورزیده‌ای بود و برخوردش خیلی خوب. داخل سنگر رفتیم و نماز را خواندیم، ناهار را آوردند، چلو مرغ بود. نقدی گفت: «جناب سرهنگ! خیال‌تان راحت، این‌جا هر غذایی را که ما بخوریم؛ همون رو هم سربازان می‌خورن و از این بابت هیچ فرقی بین بچه‌های گردان نیست». بعد از ناهار، «نقدی» به صورت شفاهی گزارشی از منطقه داد و عملکرد گردانش را جسورانه تشریح کرد. نکته جالب حرف‌هایش این بود که صادقانه حرف می‌زد و دنبال بزرگ‌نمایی نبود. همانطور که نقاط قوت گردانش را می‌گفت؛ از گفتن نقاط ضعف گردانش هم ابایی نداشت.

ساعت حدود سه بعدازظهر بود و هوا هم عالی و آفتابی. با دو تا جیپ همراه «نقدی» و چند نفر از عوامل گردان، از «پاوه» به سمت «نوسود» حرکت کردیم.

خلاصه‌ای از زندگی‌نامه شهید «شاهمراد نقدی»:

«شاهمراد نقدی» سال ۱۳۲۹ در «خرم‌آباد» به دنیا آمد. پس از اخذ مدرک دیپلم وارد دانشکده افسری شد. سال ۱۳۵۸ وارد تیپ مستقل ۸۴ شد و در سمت فرمانده گروهان سوم گردان ۱۳۹ مأموریت‌های خویش را آغاز کرد و پس از خلق رشادت‌های فراوان در سال‌های آغازین جنگ تحمیلی، در عملیات «فتح‌المبین» به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها