پورعبدالله:

اقناع و اجبار در موضوع حجاب باید توأمان باشند/ نقد حجاب اجباری با مقاصد سیاسی مطرح می‌شود

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) گفت: اقناع و الزام در موضوع حجاب با توجه به منافع غیرقابل انکار حجاب، باید همزمان و توأمان باشند و نمی‌توان اجبار را به اقناع موکول کرد.
کد خبر: ۲۸۷۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷ - 22April 2018

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، کبری پورعبدالله عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و عضو هیأت امنای انجمن حقوق خانواده ایران در گفت‌وگویی، با بیان اینکه معضل بدحجابی در جامعه به عدم هم‌افزایی لایه‌های مختلف حاکمیتی و غیرحاکمیتی بازمی‌گردد، اظهار داشت: اگر مسئله بدحجابی را تنها به یک نهاد یا علت منتسب کنیم، راه را به اشتباه رفته‌ایم.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیش از 20 دستگاه را برای اقدام در بهبود حجاب در جامعه موظف کرده‌ بود، گفت: این سؤال مطرح است که اعضای دست‌اندرکار که در این مصوبه نام برده شده‌اند در این مدت در مقوله حجاب چه کرده‌اند؟ خروجی قابل توجهی از اقدامات این نهادها به جز تعدادی جلسات دیده نشده است.

وی افزود: برخی مسئله معیشت و مشکلات اقتصادی را در بروز بی‌حجابی دخیل می‌دانند که تا حدودی می‌تواند درست باشد اما نمی‌تواند علت تامه در این موضوع باشد زیرا در افراد متمول جامعه ظهور و بروز بی‌توجهی به حجاب و عفاف بیشتر دیده می‌شود.

پورعبدالله با بیان اینکه نقد حجاب اجباری با مقاصد سیاسی مطرح می‌شود و اجبار در حجاب نمی‌تواند عامل فرهنگی بروز بی‌حجابی باشد، گفت: اقناع و الزام در موضوع حجاب با توجه به منافع غیرقابل انکار حجاب، باید همزمان و توأم باشد و نمی‌توان اجبار را به اقناع موکول کرد. ممکن است حق مطلب در کارهای فرهنگی در حوزه حجاب ادا نشده باشد اما اگر در جامعه ما افرادی نسبت به موضوع حجاب کم‌اطلاع باشند، جاهل مقصرند.

وی تصریح کرد: برخی به دنبال خلق صحنه‌هایی در موضوع امر به معروف و نهی از منکر در حوزه حجاب هستند تا بلافاصله با بهره‌برداری سیاسی، آن را به حجاب اجباری ربط دهند و اهرم فشاری علیه حجاب ایجاد کنند در حالی که تنها به صحنه‌سازی رسانه‌ای متوسل می‌شوند و دستشان از منطق در این موضوع خالی است.

منبع: فارس

نظر شما
پربیننده ها