سردار شرفی خبر داد؛

رضایت‌مندی 89 درصدی مراجعان به کلانتری‌ها در کشور/ جذب 50 هزار نیروی پلیس افتخاری در کشور در سالجاری

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به رضایت‌مندی 89 درصدی مراجعان به کلانتری‌ها از جذب 50 هزار نیروی پلیس افتخاری در کشور در سال‌جاری خبر داد.
کد خبر: ۲۸۸۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۴ - 23April 2018

رضایتمندی 89 درصدی مراجعان به کلانتری‌ها در کشور/ جذب 50 هزار نیروی پلیس افتخاری در کشور در سالجاریبه گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سردار «محمد شرفی» رئیس پلیس پیشگیری ناجا در همایش فرماندهان، مدیران و رؤسای کلانتری‌ها و پاسگاه‌های استان مازندران با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: دارا بودن مهارت‌های انسانی، فنی و ادراکی، توانایی قدرت تشخیص، شناخت ابعاد شخصیتی افراد مختلف، شناخت جزئیات و ارتباط با سازمان‌ها از ویژگی‌های بارز فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی به شمار می‌آید.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با برشمردن ویژگی‌های خوب و منحصر به فرد مدیران ارشد انتظامی استان در ارتقاء اهداف سازمانی، گفت: استان مازندران از استان‌های برتر کشور در تعالی رفتار کارکنان، ارتقاء ماموریت‌های سازمانی و تحقق شعار سال بوده است.

وی کاهش جرم در استان مازندران را از مدال‌های پرافتخار مردم این سرزمین برشمرد و خاطرنشان کرد: کسب این موفقیت‌ها به برکت خون شهدا، هدایت فرماندهان و درایت کارکنان انتظامی استان به دست آمده است.

سردار شرفی تحول کلانتری‌ها با محوریت ارتقاء باورپذیری، توان عملیاتی، آموزش و صیانت از کارکنان، همسو کردن سازمان‌ها با نیاز‌های طبیعی، توسعه کمی و کیفی ماموریت‌ها با توجه به حقوق شهروندی، مبارزه با قاچاق کالا، ارز و مواد مخدر را از اولویت‌های ناجا در توسعه کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در سال 97 برشمرد.

وی با اشاره به تدوین سند تحولی ناجا در راستای فرامین مقام معظم رهبری، گفت: تقویت یگان امداد و نیز شیوه‌های اجرایی مبارزه با مواد مخدر و تحول در حوزه‌های فناوری از مهم‌ترین راهبرد‌های ناجا در حوزه تحول در کلانتری‌ها به شمار می‌آید.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا برون سپاری ماموریت‌های غیر ضروری، به کارگیری تکنولوژی به جای عامل انسانی، تعیین سهم و نقش مردم در تحول امنیت پایدار، ایجاد سامانه پیامکی در حوزه کلانتری ها، راه اندازی سامانه دوربین البسه برای کنترل صحنه جرم، سامانه هوشمند گشتی‌ها، راه اندازی سامانه کنترل هوشمند و نظارت بر مراجعان به کلانتری‌ها را از دیگر اقدامات نیروی انتظامی در تحول سازمانی کلانتری‌ها برشمرد.

سردار شرفی از رضایت‌مندی 89 درصدی مراجعان به کلانتری‌ها خبر داد و گفت: افزایش قدرت تحرک و جلوگیری از هدر رفت منابع، ارتقاء توان حرفه‌ای و شغلی کارکنان و استاندارد سازی ماموریت‌ها از دیگر اهداف ناجا در طرح تحول کلانتری‌ها است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد 100 هزار واحد سیار پلیس از جمله برنامه‌های پلیس پیشگیری در تدوین برنامه ششم توسعه است، گفت: در سال‌جاری در صورت تامین اعتبار 200 واحد سیار پلیس در سطح کشور راه اندازی خواهد شد.

شرفی با بیان اینکه در سال‌جاری 1600 دوربین در سطح حوزه استحفاظی کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها نصب و راه اندازی خواهد شد، به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای مبادلات الکترونیکی قضائی با قوه قضائیه نیز خبر داد و گفت: با ایجاد این سامانه ضمن کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها از حجم تردد بین مراجع قضائی و انتظامی نیز کاسته خواهد شد.

این مقام ارشد انتظامی به کارگیری پلیس افتخاری در نیروی انتظامی را نماد مشارکت مردمی در تولید امنیت برشمرد و با اشاره به بکارگیری 100 هزار نیروی پلیس افتخاری در ماموریت‌های سازمانی، گفت: در برنامه ششم توسعه این رقم به 300 هزار نفر افزایش خواهد یافت و در سال جاری هم 50 هزار نفر جذب این پلیس خواهند شد.

شرفی با اشاره به رویکرد جامعه محوری پلیس، تصریح کرد: علاوه بر مطالبات سازمانی دو موضوع محوری، توسعه امنیت مشارکتی برای پیشگیری از سرقت اماکن خصوصی و دولتی و جلب مشارکت‌های مردمی در امنیت یا امنیت مردم پایه از دیگر موضوعات مورد توجه در حوزه‌های اجتماعی پلیس به شمار می‌رود که در این راستا ضمن برون سپاری برخی از ماموریت‌های غیر ضروری پلیس در سال‌جاری 12 سازمان دولتی و خصوصی به یگان حفاظت سازمانی مجهز خواهند شد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در خاتمه با اشاره به اینکه 66 درصد دستگیری‌ها در حوزه کلانتری‌ها و پاسگاه انجام می‌شود از ابتکار فرماندهی انتظامی استان مازندران در راه اندازی قرارگاه جلب خبر داد و گفت: با ایجاد قرارگاه جلب در کشور میزان جلب و دستگیری‌ها نسبت به سال‌های گذشته 18 درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار