به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، اولین نشست هم اندیشی باشگاه دختران با حضور مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، کریمیان مدیریت حوزه علمیه خواهران، معصومه حکیمیان معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور و الهام چرخنده سفیر عفاف و حجاب و جمعی از زنان فرهیخته و فعال فرهنگی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این نشست، مریم شادی مدیر پژوهش سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با تشریح برنامهها و اهداف باشگاه دختران ایثار، صبر و استقامت را محورهای این باشگاه برشمرد.
وی سیاستگذاری و برنامهریزی برای حفظ و نشر آثار مشارکت زنان، سیاستگذاری و ارائه سبک زندگی ایرانی اسلامی، هستهسازی و شبکهسازی از دخترهای انقلابی، شناسایی ظرفیتهای فضای مجازی و ساماندهی، جلب مشارکت دستگاههای اجرای، تبیین و مفهوم سازی فرهنگ صبر و ایثار و استقامت را از جمله اهداف این طرح دانست و از تشکیل کارگروههایی با حضور سازمانها و نهادهای مختلف در شهرهای مختلف کشور برای اجراییتر کردن طرح باشگاه دختران در کشور خبر داد.
الگو سازی زنان برجسته برای دختران جوان
در ادامه الهام چرخنده سفیر عفاف و حجاب به پنج سال فعالیت سازمان بانوی زهرایی در بین جوانان و نوجوانان دختر اشاره کرد و گفت: این نهاد ۱۴۸ سخنرانی در نهادهای دانشجویی انجام داده است. سعی کردیم در مدارس و دانشگاهها کار را با صحبت از موضوعات مختلف شروع و سپس در این جریان کشف استعداد کنیم.
وی همچنین شناسایی زنان الگو و معرفی آنان در جریان اجرای طرح را از دیگر فعالیتهای این سازمان عنوان کرد.
راهاندازی جنبش ما زندهایم
در ادامه این نشست، حکیمیان مدیر حوزه علمیه خواهران نیز با بیان این نکته که باید در سه نوع مهندسی اصلاحی صورت بگیرد، گفت: کسی تا به الان باشگاه دختران را مطرح نکرده بود، ما در مهندسی مخاطب دچار اشکال بودیم درست آنها را نشناختیم و مطابق با سلیقهاش کار نکردیم.
وی افزود: دومین موضوع مهندسی محتوا است. باید گفتمان ذهنی خود را به دفاع ازلی و ابدی تغییر دهیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران از شکلگیری جنبش ما زندهایم در کشور و کشورهای جهان خبر داد و افزود: نکته بعدی مهندسی توزیع است. باید از الان روی آن فکر داشته باشیم و تعاریف مقام معظم رهبری از زنان انقلاب اسلامی را در محتوا بگنجانیم.
انتهای پیام/ ۱۴۱