نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران، ایمان و عقیده جوانان را هدف قرار داده‌اند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: امروز دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران، ایمان و عقیده جوانان را هدف گرفته و مورد هجمه حملات خود قرار داده‌اند.
کد خبر: ۲۸۹۴۶۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶ - 03May 2018

در سایه خون صدها شهید و جانباز، موانع بسیاری از سر راه امت اسلامی برداشته شده استبه گزارش دفاع پرس از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام «سید محمدعلی آل هاشم» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز در مراسم بزرگ جشن نیمه شعبان در تبریز اظهار داشت: یکی از شخصیت‌های کم نظیری که در عصر غیبت توانست پرچم گفتمان اصیل اسلام ناب محمدی (ص) را در ایران به اهتزاز درآورد و شعاع نور آن را در اقصی نقاط دنیا بگستراند، حضرت امام خمینی (ره) بودند.

وی با اشاره به مخالفت‌های صورت گرفته با اولیای الهی و خانه‌نشین کردن آنها به دست کسانی که اهل بیت(ع) را درک نکرده بودند تصریح کرد: وجود آخرین حجت الهی امیدها را در دل‌های آزادگان دنیا زنده نگه داشته و روزی همه زحمات انبیاء نتیجه خواهد داد و همه ما منتظر آن ایام هستیم.

امام جمعه تبریز با اشاره به نقش برجسته بنیانگذار جمهوری اسلامی در عصر غیبت عنوان کرد: ایشان احیاءگری بودند که بار دیگر رسالت عظیم آیین اسلام را برای هدایت و مدیریت جامعه اسلامی در همه اعصار متذکر شدند و با رمزگشایی از توطئه‌های دشمنان و روشنگران غرب و متحجران کج اندیش همگان را به هوشیاری فرا خواندند.

وی افزود: امام خمینی (ره) یک فقیه عالی قدر، آگاه، مفسری بصیر و استاد اخلاق بودند و با شجاعت مثال زدنی، هوشمندی و مدیریت بخاطر ایمانی که داشتند، در راه خداوند ولی فقیه را در عصر غیبت برای اولین بار در مقام عمل پیاده کرده و فقط به تکلیف خود عمل کردند و بیداری اسلام  مسلمانان را فراهم ساختند.

آل‌هاشم اضافه کرد: امروز در سایه پیروی از فرامین بنیانگذار جمهوری اسلامی و هدایت های داهیانه و امام گونه مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و در سایه خون پاک صدها هزار شهید، جانباز و آزاده بسیاری از موانع از سر راه امت اسلامی برداشته شده و چهره باطل بیش از پیش عیان شده و دیگر عذری برای هیچ یک از مسلمانان باقی نمانده است و به حول و قوه الهی میلیون ها جوان رشید آماده خدمت و گوش به فرمان رهبری عالی قدر جهان اسلام آماده فداکاری و جانفشانی هستند.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه خاطرنشان کرد: در این شرایط حساس که دست چدنی دشمن رو شده است، باید آماده باشیم و در این برهه طلایی که امروز به لباس مقدس روحانیت ملبس می‌شوند وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید آماده‌تر از دیگران آماده مقابله با دشمنان اسلام باشند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه امروز دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران، ایمان و عقیده جوانان را هدف گرفته و مورد هجمه حملات خود قرار داده اند، بر لزوم هوشیاری آحاد مختلف مردم به ویژه طلاب و روحانیون برای مقابله با این هجمه تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار