به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، «وحید.م» شرور سابقهداری که سهشنبه گذشته در یک میهمانی مرتکب قتل یک نفر و مجروحیت دو نفر شده بود، سرانجام به دام پلیس افتاد.
این شرور فراری که تحت تعقیب پلیس تهران بزرگ بود در مرز بازرگان در حالی که قصد خروج از کشور را داشت، دستگیر و برای رسیدگی به جرایمش به تهران منتقل شد.
اخلال در نظم عمومی، تخریب اموال دولتی، شرکت در درگیری، ایجاد ضرب و شتم با چاقو و... از دیگر جرایم این متهم است.
سردار «حسین رحیمی» رییس پلیس تهران بزرگ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دستگیری شرور «وحید.م» کاری بسیار ارزشمند، برق آسا و سریع بود که توسط کارآگاهان پلیس تهران بزرگ طی عملیات پیچیدهای انجام شد.
وی افزود: «وحید.م» معروفترین شرور تهران بود که در فضای مجازی نیز ادعا میکرد که هر شکایتی میخواهید از من بکنید. این شرور چندی پیش از زندان آزاد شد که برای آزادی او توسط دوستانش جشنی برگزار شد و در آن جشن در حالی که مست کرده بود به سه نفر با چاقو حمله کرد که یک نفر فوت کرد و دو نفر دیگر زخمی شدند.
سردار رحیمی ادامه داد: این شرور پس از انجام این قتل به خانه خود مراجعت کرد تا با برداشتن مدارکش به همراه دوستان سابقهدارش راهی مرزهای غربی کشور شود و به ترکیه فرار کند؛ اما سرانجام وی و دوستانش در یکی از روستاهای مرزی در حالی که پشت سنگی پناه گرفته بودند تا راهنما بیاید و آنان را به خارج از کشور فرار دهد، دستگیر شدند. ردگیری این افراد بسیار سخت بود و تیمهای کارآگاهی از البرز و استانهای غربی، تیم کارآگاهی ما را همراهی و کمک کردند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: کسانی که در مسیر شرارت قدم بردارند با قانون و پلیس روبرو خواهند شد و ما با تمام توان در برابر آنها خواهیم ایستاد.
انتهای پیام/ 241