عملیات «الی بیت المقدس» تا نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، همزمان با فرارسیدن ایام عملیات آزادسازی خرمشهر، سردار غلامحسین غیبپرور با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان عملیات الی بیت المقدس خاطر نشان کرد: عملیات الی بیت المقدس تا نابودی رژیم غاصب صهیونیستی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت.
متن کامل این پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
یومالله سوم خرداد روز استقامت و جانفشانی دلیرمردان ایران اسلامی است که نماد ایثار، اقتدار و پایداری ملت بزرگ ایران هستند و حماسه آزادسازی خرمشهر چون ستارهای پرفروغ در آسمان سربلندی ایران عزیز میدرخشد. بیتردید این روز بزرگ فرصت مغتنمی برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند مقاومت ملتی است که با انقلاب خونین خود راه جدیدی را فرا روی بشریت گشود.
رزمندگان و بسیجیان اسلام در مراحل مختلف عملیات آزادسازی خونینشهر، دژهای مستحکم دشمن بعثی را درهم شکستند تا به جهانیان ثابت کنند که قدرت ایمان و روحیه انقلابی بر امکانات و تجهیزات دشمن بعثی برتری دارد و نامگذاری این عملیات به نام الی بیت المقدس پیامی روشن برای تمام مسلمان و آزادیخواهان جهان دارد.
سوم خرداد، یادآور از خودگذشتگی و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان خمینی کبیر (رحمتاللهعلیه) است که فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد تا این حماسه به نمادی از افتخارات، بالندگی و اسباب اضطراب و نگرانی آمریکا و ایادی منطقهاش تبدیل شود.
عملیات آزادسازی خرمشهر هنوز پایان نیافته است و به فرموده فرمانده کل قوا حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) خرمشهرها در پیش است و عملیات الی بیت المقدس تا نابودی رژیم غاصب صهیونیستی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت.
سرتیپ پاسدار غلامحسین غیبپرور
رییس سازمان بسیج مستضعفین
انتهای پیام/ 211


