سردار جزایری:

هیچ چیز نمی‌تواند مانع مقابله به مثل سوریه شود

معاون ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه اطلاعات آشکار با صراحت می‌گوید سوریه، متوجه عملیات‌های فریب دشمن است، گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که هیچ چیز نمی‌تواند مانع مقابله به مثل سوریه شود.
کد خبر: ۲۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸ - 09September 2013

هیچ چیز نمی‌تواند مانع مقابله به مثل سوریه شود

سردارسیدمسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرگزاری دفاع مقدس در حاشیه بیست و پنجمین دوره آشنایی با دروس دفاع مقدس با اشاره به تحولات سوریه گفت: کشورهایی که به عنوان شرکای آمریکا پول، امکانات و پایگاه در اختیار مهاجمان قرار میدهند در تیررس سوریه قرار دارند و پیشبینیها حاکی از این است که هیچ چیز نمیتواند مانع مقابله به مثل سوریه شود.

وی تصریح کرد: اطلاعات آشکار با صراحت میگوید سوریه متوجه عملیاتهای فریب دشمن است، لذا هر اقدام نظامی از سوی آمریکا را عملی فراگیر تلقی میکند و بر این اساس آتش را با آتش و آفند را با آفند متحرک و گسترده پاسخ خواهند داد.

معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با تقبیح اقدامات خودسرانه و جنگافروزانه آمریکاییها و در مقابل شکلگیری یک جبهه گسترده ضد جنگ در جهان گفت: جامعه جهانی به سوریه حق میدهد در دفاع از خود به طور فراگیر با دشمنان و متجاوزین برخورد قهرآمیز کند.

معاون امور بسیج ستاد کل نیروهای مسلح افزود: بعضی نگاهشان براین بود و هست که امریکا به این وسیله تلاش خواهد کرد که با از کار انداختن مراکز نظامی و امکانات  استراتژیک سوریه و پایگاههای موشکی یا هوایی که جزو ظرفیتهای بالای سوریه است، دولت را بگونه ای تضعیف کند که در نشست ژنو 2  بتواند معامله سیاسی کند و امتیاز قابل توجه سیاسی بگیرد کف کار این باشد که اسد برای انتخابات بعدی وارد صحنه سیاسی کشور نشود.

نظر شما
پربیننده ها