به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع)؛
برنامه همنویسی خوشنویسی «اسماء الحسنی» برگزار می شود
برنامه همنویسی خوشنویسی «اسماء الحسنی» با حضور هنرمندان خوشنویس بیرجند و به مناسبت میلاد کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع) برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از بیرجند، به مناسبت ولادت با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، برنامه همنویسی خوشنویسی «اسماء الحسنی» در خراسان جنوبی برگزار می شود.
این برنامه با حضور بیش از ٢٠ نفر از هنرمندان شاخص انجمن خوشنویسان بیرجند و در محل «پارک توحید» بیرجند برپا خواهد شد.
همچنین مسابقه خوشنویسی ویژه کودکان و نوجوانان به همراه اهدای جوایز از دیگر برنامه های این مراسم خواهد بود.
گفتنی است؛ این برنامه که به همت دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اجرا می شود، روز پنجشنبه ١٠ خرداد ماه جاری ساعت ٢١ در مرکز «پارک توحید» برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری دفاع مقدس
لینک کپی شد
نظر شما
